Günümüzde Apple iPhone 13 alır mıydınız?

Bana da iOS hep böyle muhafazakar anne baba gibi hissettiriyor.

Evet hocam kısıtlamları öyle hissettiryor ama benim özellikle mobil tarafta o kısıtlamlara takılan ihtiyaçlarım olmadığı ve kullanımı da daha kolay olduğu için bırakamıyorum Android'e geçince arayüz bir garip geliyor.

Android tarafında bu zamana kadar hangi cihazları kullandınız merak ettim çok ve aradığınız şey nedir tam olarak bulamadınız

Neden her yeni model çıktığında almak zorundasın ki? ben iPhone 13 kullanıyorum yetiyor mu yetiyor. Ben iş yapıyorum diyorsan o farklı.

Telefonun yüksek limiti 120 olduğu için 120'den 60'a çekince kasıyor gibi görünmesi doğaldır bu durumda Android iOS farkı yok zaten IPhone'lerin ekranının da ana üreticisi ya da üreticilerinden biri de Samsung, sadece animasyon konusunda karşılaştırılabilir o da biraz kişisel zevk en azından orta-üst seviye cihazlar için böyle diyebiliriz ama giriş seviye bir cihazda mesela oyun oynarsanız ya da ekran kalitesinden dolayı 120Hz de olsa kasar ya da kötü görünür bizzat deneyimledim bu durumu.

Neden her yeni model çıktığında almak zorundasın ki? ben iPhone 13 kullanıyorum yetiyor mu yetiyor. Ben iş yapıyorum diyorsan o farklı.
Her yeni model çıktığında alan birisi değilim, İPhone 11 kullanmaktayım. Örnek verdim, almam dedim. Bana gereksiz geliyor böyle şeyler.

Bu olay ne kadar doğru bilmiyorum. Android'de 60Hz kasıyor ancak IPhone'da kasmıyor bilemiyorum. Bana göre 60Hz yeterli, rahatsız olacağım bir durum yok. Rahatsız olacağım durum, yüksek Hz bir telefondan, düşük Hz telefona geçmek olurdu muhtemelen. Onun dışında IPhone'un, 120 Hz gibi hissettirdiğini sanmıyorum.

Her yeni model çıktığında alan birisi değilim, iPhone 11 kullanmaktayım. Örnek verdim, almam dedim. Bana gereksiz geliyor böyle şeyler.

Önceliğim olmasa da param olsa 16 Pro Max alırdım. Her yıl değiştirir miyim, hayır. En azından önemli bir değişiklik olmadığını varsayarsak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…