Günümüzde aşk işleri

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben bu zamanki aşk işlerini gerçekten anlamıyorum. Değişik değişik terimler, bilmem ne bariyer ilişki. Mesaja geç bakın ona önem verdiğinizi anlamasın falan. Ben çocukken gerçekten böyle değildi son zamanlarda o kadar arttıki. Ya ben Instagram'da geziniyorum bana mesaj gelmiş bakabilecek durumdayım ama bakma işte ona ilgi verdiğini düşünür senden soğur. Anlamıyorum ya. Yanlış zamana mı denk geldik acaba :D?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu zamanki aşk işlerini gerçekten anlamıyorum. Değişik değişik terimler, bilmem ne bariyer ilişki. Mesaja geç bakın ona önem verdiğinizi anlamasın falan. Ben çocukken gerçekten böyle değildi son zamanlarda o kadar arttıki. Ya ben Instagram'da geziniyorum bana mesaj gelmiş bakabilecek durumdayım ama bakma işte ona ilgi verdiğini düşünür senden soğur. Anlamıyorum ya. Yanlış zamana mı denk geldik acaba :D?
Aslında geldiğimiz zaman erkekler açısından da kadınlar açısından da baya iyi. Tarlada bütün gün çapa atmaktan ya da savaşmaktansa daha rahat yaşıyoruz kadın erkek ilişkileri için de öyle. Eskiden ya görücü usulü evleniyodun ya da küçük cevrenden birini bulmak zorundaydın. Doğru düzgün birbirini tanımadan evleniyorsun ve boşanma diye bir kurum yok tamamen lüks anca süper zenginsen o topa girebiliyorsun. Bu arada ben müsait olunca geç yazın diyen görmedim sadece karşı tarafa göre biraz yavaş yazman lazım 30 dkda cevap veriyosa 40-45 dk gibi düşün. Bunun sebebi ise karşı tarafın seni aşağıda görmemesi için. Yasin küçükse belki bir ihtimal sorun yaşamazsın ama belli bir yaştan sonra karşındaki kızı hemen soğutursun.

Şimdi çok genel bir soru fakat şöyle özetleyebiliriz
Kısa süreli ilişkilerde tip, para, game (ağızının laf yapması) gerekli düzgün ve uzun bir ilişki istiyorsan gelecek vaad eden biri olman gerekli. Tüm bunların dışında kızlar ıssız adamları yani uzun süre ilişkisiz kalmış erkekleri radar gibi tespit ediyor ve direkt olarak uzaklaşıyor. O yüzden çok da dış görünüşe bakmadan ilişki yapman gerekli ki devamı gelsin. Beğenilecek bir yanın da olmalı. Erkekler kendine bakmak konusunda biraz zayıf.

Sosyal medyanın zararlarından biri. Saçma sapan tavsiyelerle insanlar olduğundan farklı görünmeye çalışıyorlar. Çünkü sosyal medyada bilmem kaç takipçisi olan influencer isimli arkadaşlar öyle yapmışmış, yok bilmem kaç takipçisi olan motivasyon hesabı öyle demişmiş. O öyleymiş bu şöyleymiş, şöyle davranırsan kızı tavlarsın falan lan azıcık salın kendinizi. Bu kadar kasmanın manası ne?

Sosyal medyanın zararlarından biri. Saçma sapan tavsiyelerle insanlar olduğundan farklı görünmeye çalışıyorlar. Çünkü sosyal medyada bilmem kaç takipçisi olan influencer isimli arkadaşlar öyle yapmışmış, yok bilmem kaç takipçisi olan motivasyon hesabı öyle demişmiş. O öyleymiş bu şöyleymiş, şöyle davranırsan kızı tavlarsın falan lan azıcık salın kendinizi. Bu kadar kasmanın manası ne?
Katılıyorum. Hayır kızlamı yazışıyorum stratejik hamlemi yapıyorum belli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı