Sizce 16. yaş aşk işleri için erken mi?

Uzun boy avantaj evet ama bir işte çalışman, hayattaki zorluklara gelmen, ses tonun, fiziğin, düşünme şeklin, cesur ve atılgan olman, tehlikeli olabilecek ama tehlikeli olmak yerine erdemli olmayı seçmiş, gücünü iyi yönde pozitif anlamda kullanabilecek güçte olmalı, örnek olarak şöyle açıklayayım: Bir erkek ancak kendisi de tehlikeli bir erkek ise dışsal tehlikelerle savaşabilir. Bir canavarla baş edebilmek için erkek de canavar kadar tehlikeli olmalı ama sadece canavarlar için tehlikeli olmalı (Batman'i düşünün).

Uzun boy avantaj evet ama bir işte çalışman, hayattaki zorluklara gelmen, ses tonun, fiziğin, düşünme şeklin, cesur ve atılgan olman, tehlikeli olabilecek ama tehlikeli olmak yerine erdemli olmayı seçmiş, gücünü iyi yönde pozitif anlamda kullanabilecek güçte olmalı, örnek olarak şöyle açıklayayım: Bir erkek ancak kendisi de tehlikeli bir erkek ise dışsal tehlikelerle savaşabilir. Bir canavarla baş edebilmek için erkek de canavar kadar tehlikeli olmalı ama sadece canavarlar için tehlikeli olmalı (Batman'i düşünün).
Yani hocam sizce bir kız 1.75 vücudu iyi fiziği iyi erkeği mi tercih eder yoksa 1.85 ortalama bir erkeği mi? Dürüst olalım lütfen.

Yani hocam sizce bir kız 1.75 vücudu iyi fiziği iyi erkeği mi tercih eder yoksa 1.85 ortalama bir erkeği mi? Dürüst olalım lütfen.

Boyun 175 ise ortalama bir boyun var, 180 üstü çok az kişi var. Arada o kadar çok fark yok. İkisi de olabilir, kaldi ki bu hayatt kimse kalici değil ki, sen sosyal ortamlarda nasıl davraniyorsan öyle davran, kendine has karakterin ve duruşun olsun. Kadın aslında yanında kendisini koruyabilecek bir erkek ister, her kadın şiddetin olduğu ortamda olmak ister ama onu koruyacak bir erkek ister ayni zamanda.

Ha şöyle olabilir, boy uzunluğunda dolayı daha kalıpli ve güçlü gözükeceği için şansı daha fazla.

16 yaşında çoğunluğun sevgilisi yok bu arada belki arkadaşlarına öyle denk gelmiştir. Zaten 2 seneye sınav var ona bak. Cinsellik alman ve tecrübe kazanman zor o yaşta.

16 yaşında çoğunluğun sevgilisi yok bu arada belki arkadaşlarına öyle denk gelmiştir. Zaten 2 seneye sınav var ona bak. Cinsellik alman ve tecrübe kazanman zor o yaşta.
Cinsellik ordan burdan alabiliyorum yanlış anlaşılmasın ama o yönden sorunum yok. Tecrübeden yana da sorunum yok göreceğimi gördüm tek istediğim hayatımda bir amacımın olması bir kişinin beni mutlu edebilmesi.

Cinsellik oradan buradan alabiliyorum yanlış anlaşılmasın ama o yönden sorunum yok. Tecrübeden yana da sorunum yok göreceğimi gördüm tek istediğim hayatımda bir amacımın olması bir kişinin beni mutlu edebilmesi.

18 yaşından küçükken nasıl alıyorsun, ayda 1 kere 15 dakika cinsellik yaşarsın, 1 kere elini tuttuğun kızdan ayrılinca derbeder oluyuyorsun, erkek daha çok sahiplenme içgüdüsünü geliştirdiği için zor atlatıyor, bir kızla yan yanayken başka kızlara bakmaman gerek.

18 yaşından küçükken nasıl alıyorsun, ayda 1 kere 15 dakika cinsellik yaşarsın, 1 kere elini tuttuğun kızdan ayrılinca derbeder oluyuyorsun, erkek daha çok sahiplenme içgüdüsünü geliştirdiği için zor atlatıyor, bir kızla yan yanayken başka kızlara bakmaman gerek.
Çoğu kız da istemiyor ki hocam o yaşlarda istisnalar vardır elbet de genel de arkadaş grupları artı sosyal medya çok abartıyor. Bu arada 16 yaşında kolay kolay göreceğini görmezsin daha önünde üniversite iş hayatı var.

Çoğu kız da istemiyor ki hocam o yaşlarda istisnalar vardır elbet de genel de arkadaş grupları artı sosyal medya çok abartıyor. Bu arada 16 yaşında kolay kolay göreceğini görmezsin daha önünde üniversite iş hayatı var.

Yahu çoğu dümenden sallıyor, 1 kere elini tuttuğun kızdan ayrılınca 6 ay unutamıyorsun kızı, üstelik yapmak için yapmadığın tamamen tesadüfe ve beklemediğin anda spontane gelişen ilişkiler böyle oluyor, kız çok büyük bir arzu duyuyordu bıraktığına inanmamıştım ilk başta, asosyal medya tamamen dümen, yahu onu geçtim otobüste beğendiğin kızla 2 saat yolculuk yapıp kız otobüsten inince sezen aksu tutuklu kaldım açıp sigara yakıyorsun sorsan herkes alfa burada, ben diyorum ki sosyal ortamlarda normal davran o yeter, güçlü ol ve cesur ol yeter işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı