Günümüzde GTX 1050 TI'dan GTX 1070 TI'a Geçilmeli mi?

Hocam merhabalar, bana soracak olursanız şuan için 1050TI''dan daha üst bir kart modeline geçmeniz gereksiz olacaktır neden diye sorarsanız hali hazırda maksimum sistem gereksinimleri için bile sahip olduğunuz kart yeterli. Bende hali hazırda 1060 sahibiyim ve daha uzun bir süre kartı değiştirmeyi düşünmüyorum. Herkes elindeki sistemi en güncel şekilde görmek istiyor ancak buna gerçekten ihtiyacınızın olup olmadığına karar vermelisiniz, sadece oyun için alacaksanız bence oynayacağınız her oyun için yeter de artar bir kart burada değerlendirmeyi ne için alacağınız ile düşünerek yapmalısınız bahsedilen fiyatlar az paralar değil, verdiginiz paraya değecek mi bunu sorgulamalısınız diye düşünüyorum. İyi akşamlar 😄

Hocam merhabalar, bana soracak olursanız şuan için 1050TI''dan daha üst bir kart modeline geçmeniz gereksiz olacaktır neden diye sorarsanız hali hazırda maksimum sistem gereksinimleri için bile sahip olduğunuz kart yeterli. Bende hali hazırda 1060 sahibiyim ve daha uzun bir süre kartı değiştirmeyi düşünmüyorum. Herkes elindeki sistemi en güncel şekilde görmek istiyor ancak buna gerçekten ihtiyacınızın olup olmadığına karar vermelisiniz, sadece oyun için alacaksanız bence oynayacağınız her oyun için yeter de artar bir kart burada değerlendirmeyi ne için alacağınız ile düşünerek yapmalısınız bahsedilen fiyatlar az paralar değil, verdiginiz paraya değecek mi bunu sorgulamalısınız diye düşünüyorum. İyi akşamlar 😄

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.
Amacım güncellik değil.
Ama elimde ki kart iyi bir Kart bile olsa şu an günümüzün popüler oyunlarını düşük oyarlarda oynarken bile 60 FPS yi görmüyoruz
Bu yüzden değişmek istiyorum kartı. Sistemi toplayalı 1 buçuk yıl oldu çok olmadı aslında.
Ama o zaman biraz daha yüksek bir kart almadığım için çok pişmanım.

@Narayanna Amazon.com.tr'den almıştım 2686 TL'ye. İndirim bekleyeceksiniz zaten. 1050 Ti günümüz oyunlarında, Ultra ayarlarda güzel performans veremiyor. AAA oyunlar oynayacaksanız 1050 Ti yetersiz geliyor. Aslında uzun vadede 1050 Ti günü kurtaracaktır ancak 1070 Ti ya da daha üst bir karta geçtiğiniz zaman o sisteme başka bir şey eklemenize gerek kalmıyor. 1080p monitör kullanıyorsanız bence en üst sınır 1070 Ti'dir.

2070 gibi yeni bir teknoloji varken ve RTX gibi şeyler gelicekken 1070ti'yi mantıklı bulmuyorum heleki aynı fiyat bandındayken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MSI GeForce RTX 2070 GAMING Z 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA

2070 gibi yeni bir teknoloji varken ve RTX gibi şeyler gelicekken 1070ti'yi mantıklı bulmuyorum heleki aynı fiyat bandındayken.

MSI GeForce RTX 2070 GAMING Z 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA

Haklısın ama 4800 lira fiyatı az para değil.

Armor veya Armor OC'de düşünebilirsin. Duruma göre.

MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA

Bunun fiyatı iyi duruyor testlere bakmak lazım. 1070 yi dan daha iyi performans veriyorsa bunu alırım. Niye onu alayım

Şuan ne yazık ki 1050 Tİ yetersiz kalıyor. PUBG oynarken can çekişiyorum 1050 Tİ ile ancak arkadaşın RX 580'i alıp benim sisteme taktım aradaki fark inanılmazdı 2 katı performans veriyor neredeyse.

Şuan ne yazık ki 1050 Tİ yetersiz kalıyor. PUBG oynarken can çekişiyorum 1050 Tİ ile ancak arkadaşın RX 580'i alıp benim sisteme taktım aradaki fark inanılmazdı 2 katı performans veriyor neredeyse.

1050ti ile 580'ni karşılaştırmazsın yalnız çok farklı seviye kart o :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı