Günümüzde oyunlara bu kadar para verilir mi?

GTA 6 nın olması gereken fiyata 1500 mü dediniz hocam??? Ayrıca GTA 5 500 liraya gayet normal fiyat 200 liraya indie oyun alamıyorsunuz.
GTA 5'in o fiyatta olmasıda İndie türünde ki oyunları da 70, 80 lira yapar. Zaten ben alışa gelmiş düzende 500 liraya GTA 5'e bedava dedim. Ben zaten dolara göre de yorum yapmadım ülkeye göre tamamen. GTA 6'nın fiyatı 80 doları en başından beri hak ediyor zaten. Sorun 80 doların 3200 liraya falan denk gelmesi. He tabii şuan ki alışa gelmiş düzende GTA olarak uygun bir fiyat hocam.

GTA 5'in o fiyatta olması da İndie türünde ki oyunları da 70, 80 lira yapar. Zaten ben alışa gelmiş düzende 500 liraya GTA 5'e bedava dedim. Ben zaten dolara göre de yorum yapmadım ülkeye göre tamamen. GTA 6'nın fiyatı 80 doları en başından beri hak ediyor zaten. Sorun 80 doların 3200 liraya falan denk gelmesi. He tabii şu anki alışa gelmiş düzende GTA olarak uygun bir fiyat hocam.
GTA 5 kaç senelik oyun ilk çıktığında Shark bundle paketi vardı 80 TL'ydi o zaman dolar 2-3'tü tabii. E tabi o zaman asgari ücret 500 TL değişen çok bir şey olmadı ev kirası 100 TL olsa ailelerin oyun almaya izin verecek bir maddiyatı yoktu.

GTA 5 kaç senelik oyun ilk çıktığında Shark bundle paketi vardı 80 TL'ydi o zaman dolar 2-3'tü tabii. E tabi o zaman asgari ücret 500 TL değişen çok bir şey olmadı ev kirası 100 TL olsa ailelerin oyun almaya izin verecek bir maddiyatı yoktu.
Steam dolara geçmeseydi oyunlar hala ucuz olurdu biraz abartmış olabilirim ama GTA 5 uzun süre 169₺ olarak satıldı. En son 2022 yılında sürekli indirime giriyordu zaten Steam'de 77 liraya düşüyordu şimdi 15 dolara düşüyor. 2022 yılına göre GTA 5'in o fiyatları bedava zaten. GTA 5 indirime girince 570 lira RDR2 ise 760 liraya düşüyor. Bu iki oyun için fazlasıyla değecek fiyatlar. Ama kendi sitesine zam gelmiş 2600 lira olmuş GTA 5.

Steam dolara geçmeseydi oyunlar hala ucuz olurdu biraz abartmış olabilirim ama GTA 5 uzun süre 169₺ olarak satıldı. En son 2022 yılında sürekli indirime giriyordu zaten Steam'de 77 liraya düşüyordu şimdi 15 dolara düşüyor. 2022 yılına göre GTA 5'in o fiyatları bedava zaten. GTA 5 indirime girince 570 lira RDR2 ise 760 liraya düşüyor. Bu iki oyun için fazlasıyla değecek fiyatlar. Ama kendi sitesine zam gelmiş 2600 lira olmuş GTA 5.
Oyunları bu yüzden Epic'ten alıyorum çoğunlukla Outlast serisi mesela 5 TL'ydi İstanbul'da ekmek olmuş 15 TL. Ben 5 TL'ye korku oyunu alabildim inanılmaz.

Oynamayacaginiz oyunu satın almayın. O kadar fazla kişi var ki sırf popüler ya da adı var diye alıyor sonra hiç oynamıyor. Kütüphanede çürüyüp gidiyor. Şimdi RDR2 süper oyun, değil mi? Evet, oyle. Tamam da sen hikayeli oyunlar oynuyor musun? Yok. O zaman niye alıyorsun? Git videolarını izle, ne biliyim demosu varsa yükle. Sonra alırsın.

Bir diğer konu, sürekli indirimler oluyor zaten. GTA 6 gibi bir oyunu çıktığı oynamak isterim bu ayrı mesele ama onun haricinde indirim beklemek her zaman mantıklı. Gerçekten canım istiyorsa alırım tabii.

Son olarak, bazı eski oyunlar yıllar geçmesine rağmen dogru dürüst indirime girmiyor ben de almıyorum mecburen, yapacak bir şey yok. Alacaksam da toplu almam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı