Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dünyanın en iyi 2. berberine bence 100TL az bile, en azından 1000TL falan deyip de para koparmıyor. Yapsaydı iyi koparırdı, millet daha çok para harcadım diye kendini tatmin ederdi.
Saç ve sakal erkeğin makyajı olduğundan ve tipe etkisi direkt olduğundan sahsen ben çok önemsiyorum. Eğer gerçekten istediğimin hakkını verip beni mest edecekse ve bütçem de yetiyorsa verilir 100 TL.
O adamın mekanı zaten Bağcılar, Esenler'de değildir. Beşiktaş, Sariyer, Kadıköy, Etiler, Bakırköy gibi yerlerde 100 TL para değil. Yani bu adam 30 TL'ye keseriz diyen mahalle esnafıyla da yarışmıyordur.
Kadınların ayda kişisel bakıma harcadığı parayı (Bakımlı sevgilisi olan bilir zaten) duysanız ahaha iyi lan 100 TL ile kurtulmuşuz dersiniz. Biz erkekler kadınlara göre daha ekonomik düşünüyoruz, orası ayrı
Her ay gittiğim için 5 dakikada toparlıyor gönderiyor olması gerektiği parayı veriyorum . 4-5 ay gitmeyip saçımı uzatıp gidince 20 TL'yi kitliyor tabii.