Günümüzdeki En Hızlı İndirme Hızı

Burda ttnet fiber ve kablolar hazirdi. Ama turkcell superonline aldigim zaman turkcell ekibi gelip mahalleyi kazip kendi yeni fiber kablolar dösedi. Telekomun kablolarina felan bulasmiyorlar. Kazip gelip direk evin icine kendi modemime kadar fiber cektip baglayip gitdiler. Hepsi ücretsiz. Sade aylik hangi paketi aldiysam onu ödüyorum. Bide eski ttnetim berbatdi onu iptal etdim crzasini turkcell ekibine verdim karsiladilar. Hatdaha eskiden ttnet var iken 16 lik yaptim sade 4 ulasiyordu bana. 5 ay ugrastim hizimi artirmak icin. Ttnet bölge sorumlusuna kadar gittim. Adam oturmus ne diyon sen ya 100lük mü????? Öyle bisey keske olsada bende alacam cocuklar soruyor dedi. Hauahuaah
Turkcele sordum orda ugrastim. Adamlar geldi kazidi takti gitdi. 100takacaz dediler 100görmez se hepsini geri söküp gideriz test edecegiz dediler. Gelip takip test edip tam 98 gördü gitdiler. O günden sonra bügüne sikinti yok. Birbucuk sene oldu.

Son düzenleme:
3307582547.png

Turbo tuşunu kullanınca onbord Ethernet Realtek.

Son düzenleme:
@Mete1626 senin internetin sanıyorum 8Mbps.
İnternet hızı ve download hızları farklı şeylerdir. İnternet hızı Mbps (Megabit Per Second), Download hızı ise MB/s ya da KB/s (Megabayt,Kilobayt) olarak ifade edilir.

20MB/s hızda indirme yapabilmen için 160Mbps internetinin olması gerekir.
Diğer yandan en yüksek fiber 1000Mbps olduğundan maksimum indirme hızı 125MB/s olacaktır. Yani saniyede 125 MB veri indirilecektir.

Hız testlerinde çıkan değerler bağlantı hızlarıdır. Sn.de maksimum indirebilir değer bu hızın 1/8'i kadardır.

(Not:Asıl hesaplama 8bit=1Byte, 1024KB=1MB gibi değerler dönüştürülür. Sonuç olarak, basitçe internet hızının 1/8' i oluyor.)

Yanlışım varsa düzeltilebilir. :):)

İndirme 6.73 fakat 1 ile indiriyor. :) Biraz kafam karıştı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    29,8 KB · Görüntüleme: 489
4199617458.png

Geçen gün okulun laboratuvarından aldığım hız.
Yakınınızda üniversite gibi akademik çalışmalar için kullanılan ağlara erişimi olan bir mekan varsa gidip işinizi hızlıca görebilir ya da oraya mensup bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz.

4199617458.png

Geçen gün okulun laboratuvarından aldığım hız.
Yakınınızda üniversite gibi akademik çalışmalar için kullanılan ağlara erişimi olan bir mekan varsa gidip işinizi hızlıca görebilir ya da oraya mensup bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz.
Bizim okulun hızı da iyi ama bu kadar da değil ya. Hepsi aynı değil demek ki :D :D

Şuan en hızlısı Superonline'ın 1000 Mbit'lik tarifesi olmalı. AKK uygulaması da yok, fiyatını ne kadar bilmiyorum. Aslında şuan 20 Mbit'in standart olması gerekir ama AKK yüzünden hiç bir anlamı kalmıyor. 5 senedir sabit 6 Mbit (Aslında 8 Mbit tarife ama 6 Mbit verip AKK uygulamıyorlar) kullanıyorum, AKK yüzünden değiştirmeyi de düşünmüyorum.

İndirme 6.73 fakat 1 ile indiriyor. :) Biraz kafam karıştı.

Senin tarife 8Mbps mi? Bağlantı sorunlarıyla 0 8Mbps yerine 6.73 alabiliyorsun. 8 Mbps'de maksimum indirebileceğin zaten saniyede 1 MB olur.

Şuan en hızlısı Superonline'ın 1000 Mbit'lik tarifesi olmalı.

12 ay taahhütlü aylık 999 TL ve ilk 3 ay da 499 TL olarak gözüküyor. :ROFL:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı