Günümüzdeki En Hızlı İndirme Hızı

@Conficker Belasi seninle aynı tarifeyi kullanıyorum sanırsam. Yanında da Tab 4 vermişlerdi. Super Online'dan soğudum artık.
4226238434.png

Ben de uyduneti tavsiye ediyorum... Eskişehir'de oturuyorum, çatır çutur giriyorum... Ayrıca şu turbo veya ttnetteki roket isimli uygulamayı 2 veya 3 TL karşılığında ayda istediğiniz kadar yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Hoş olmasa da olur, ttnet ve süperonlıne ın ortalama fiyatlarının daha altında, 50 Mbps 250 gb akn ve teledünya bana çatır çutur yetiyor...

Uydunet yoksa da süperonline 2. tercih olarak iyidir... TTNet'i ise hiç tavsiye etmiyorum, uydunetin, superonline'ın 10larca mbps bağlantı sağlayabildiği yere adamlar adamakıllı 3-4 mbps bağlantı bile veremediler, üstüne bir de yüzsüzce 100lerce lira cayma bedelini de koydular...

Hız kalitesini bilmem ama fiber döşettirmek için müşteri hizmetlerini 3 defa aradık 3 'ün de de 1 ay sonra döşeyeceğiz dediler. Hala TTnet'e mahkumum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı