Gürcistan'da ne yapılır?

Cyrox1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakında batuma gideceğim hem gezip hem de alışveriş yapmak istiyorum. Hem gezilecek hem de alışveriş yapılacak yerler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca Gürcistan'dan neler almak mantıklı (teknolojik cihazlar dışında) örneğin saat almak mantıklı mı? Oradaki fiyatlar daha uygunsa oradan saat almayı düüşünüyorum. Arkadaşlar ayrıca 17 yaşındayım; eğer oradan saat ya da parfüm alırsam geri getirirken sıkıntı yaşar mıyım yoksa aile büyüklerimden birine mi aldırayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürcistan gezilecek yerler konusunda çok beklenti olmasın. Ama gideni üzmez. Ali ve Nino heykeli zaten klasik merkezde görebilirsin. Botanik bahçesi , ters ev, teleferik gibi yerlere uğrayabilirsin. Alacağın ürünleri abartmazsan sorun yaşamazsın. Mesela 2 tane değil 1 tane saat alman gerekir. Göze batarsan ticaret yapacağını düşünebilirler.

Elektronikte en son %11 iade vardı şuan durumu bilmiyorum. Elekronikte oyun konsolu, telefon gibi ürünleri almak avantajlı olur. Ben Elit Elektroniğe gitmiştim. Web siteleri ee.ge gitmeden önce alacağın ürünlerin fiyatlarına bu siteden bakıp vergisini düşerek kaça geleceğini araştırabilirsin. Daha ucuz yerler olabilir ama burası zincir bir mağaza olduğu için daha güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı