Gürcistan’dan Xbox almak

Benimmi hatam var kur cevirisi yapiyorum One X 6K cikiyor bende cok istiyorum Ankara'dan batuma gideceğim kararlastirip birileriyle beraber gidebilsek iyi olur aslinda.

Benimmi hatam var kur cevirisi yapiyorum One X 6K cikiyor bende cok istiyorum Ankara'dan batuma gideceğim kararlastirip birileriyle beraber gidebilsek iyi olur aslinda.

Ben sizi misafir ederim hocam ama şu anda sınırlar açık değil yani gidemezsiniz. Eğer açık olsaydı şu anda çoktan PS5'i almıştım ben

Ben sizi misafir ederim hocam ama şu anda sınırlar açık değil yani gidemezsiniz. Eğer açık olsaydı şu anda çoktan PS5'i almıştım ben

Vallahi cok istiyorum ama konsol parasi kadar vergi vermek koyar adama zaten kurdan cok darbe yiyoruz hiç bilgim yok sirf bunun için uye oldum foruma biri yol yordam ogretir diye amazon.de dusundum onda da vergi garanti problemi ve bazi cihazlar bozuk geliyormus delireceğim vallahi gurcu dilide bilmemki hiç.

Gürcüce bilmenize gerek yok. Ben batuma çok sık giderdim virüs olmadan önce ve İngilizceyi bile doğru düzgün kullanmadım. Çoğu kişi Türkçe biliyor orada taksiciler falan.

Gürcüce bilmenize gerek yok. Ben batuma çok sık giderdim virüs olmadan önce ve ingilizceyi bile doğru düzgün kullanmadım. Çoğu kişi Türkçe biliyor orada taksiciler falan.

YouTube'den alisveris videolarina kadar baktim taksiciler fena geciriyormus vallahi giderseniz bir sekil ulasin yemeginiz benden bu arada kur 2.37 gosteriyor bu sitede 3K'lari bunlarmi kazikci acaba 7100 TL oluyor.

YouTube'den alisveris videolarina kadar baktim taksiciler fena geciriyormus vallahi giderseniz bir sekil ulasin yemeginiz benden bu arada kur 2.37 gosteriyor bu sitede 3K'lari bunlarmi kazikci acaba 7100 TL oluyor.

Ahahah merak etmeyin hocam. Artvin'de yaşadığım için bana istihbarat çabuk ulaşıyor. Artık bir haçapuri ısmarlarsınız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…