DeKonuyu takip edeceğim bende almak istiyorum series X ama netten baktigimda cok pahaliya geliyordu BAT'umda dukkan ismi verecek ve gidis donus nasil olur biri aciklayabilir mi vergilerde bogulmak istemiyorum.
Hopa'da yaşıyorum. Series X 3900 liraya denk geliyor BAT'umda ve kimlikle girebiliyorsun. 50 lira giriş parası var ve havaalanından çıktıktan sonra taksiyle şehir içine gitmek zorundasın yoksa yürüyerek gidemezsin. Dükkan olarak adını hatırlamıyorum ama Sheraton'un arkasında kalan bir yer var, kapalıçarşıya benziyor biraz orada teknolojik aletler var oradan alabilirsin. Bende sınırlar açılınca series s ya da bütçem yeterse bir PS5 alacağım oradan.
Nasil ulasirim sana yancin olayim yemek benden yol iz bilmem![]()
Sitenin birinde buldum 2999lari diyor pahali degilmi bu benmi yanlis kura bakiorum acaba?
![]()
Microsoft Xbox Series X 1TB
ზუმერული ფასი ✅Microsoft Xbox Series X 1TB სათამაშო კონსოლი. შეიძინე ყველაზე იაფად Xbox-ის ბრენდის სათამაშო კონსოლები ზუმერის ონლაინ მაღაზიაში ონლაინ განვადებით. უფასო მიწოდება თბილისში, ბათუმში, ქუთაისში და საქართველოს ყველა ქალაქში. გარანტია. ვიდეო განხილვა,მონაცემები,აქციებიzoommer.ge
İlginc valla series x 7200tl kura gore aman abi alinmaz valla amazon.de de 5.8k tuh hayallerim yikildiHocam bende alta. Ge diye bir siteden bakmıştım 1700lari diyordu. Ama az önce baktım bulamadım sanırım tükenmiş. Stok sorunu olduğu için olabilir sanırım. Series s'e de 1599 lari diyor gerçekten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.