Güven faktörü nasıl düzeltilir?

cawN

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 3 yıllık Steam hesabıma seçkin alıp oynamaya başladım ama karşıma hile ve troll tipler geliyor güven faktörü de oyun oynamak istiyor kısmı kendi kendine 18-13-10 arasın da gelip gidiyor. Hiçbir hile de açmadım ama main hesabımda ise 20 olarak görünüyor. Sebebi ne olabilir ya da nasıl düzeltebilirim güven faktörünü?

Ne kadar temiz maç geçirirseniz o kadar iyi. İnternette yazdığınızda bir sürü metod çıkıyor ancak işe yarayıp yaramadığı meçhul. Benim deneyimime göre şunu söyleyebilirim rapor yemeden maç geçirmeye çalışın, bir süre sonra daha da iyileşecektir. Oyun eşleştirme yerinde çıkan hesap sayısından çok hesaplara bakın 3-5 level hesaplar mı diye.

Ne kadar temiz maç geçirirseniz o kadar iyi. İnternette yazdığınızda bir sürü metot çıkıyor ancak işe yarayıp yaramadığı meçhul. Benim deneyimime göre şunu söyleyebilirim rapor yemeden maç geçirmeye çalışın, bir süre sonra daha da iyileşecektir. Oyun eşleştirme yerinde çıkan hesap sayısından çok hesaplara bakın 3-5 level hesaplar mı diye.

Tam şu an 20 kişiydi sonra yeniledim 13e düştü ve evet hesapların büyük kısmı 1-5 seviye arası. Ama yeni hesapta böyle bir problem olması beni şaşırttı açıkçası çünkü Max 3 maç yapmışımdır hile vs şeyler de yok ona benzer uygulama tarzı bir şey de yok.

Rekabetçi arayanlara göre en düşük on üç en yüksek on sekiz ise ve hepsi seçkin gözüküyorsa güven faktörün sarı orta seviye de diyebiliriz. Bunu düzeltmenin en hızlı yolu iki hafta boyunca oyuna ara vermek. Hesaptan uzak durmana gerek yok başka oyunları oynayabilirsin yalnız tamamen salmak daha mantıklı. Eskiler bilir faktörler düşünce bu yöntemi uyguluyorduk ve düzeliyordu şu an ki sistem de nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.

Rekabetçi arayanlara göre en düşük on üç en yüksek on sekiz ise ve hepsi seçkin gözüküyorsa güven faktörün sarı orta seviye de diyebiliriz. Bunu düzeltmenin en hızlı yolu iki hafta boyunca oyuna ara vermek. Hesaptan uzak durmana gerek yok başka oyunları oynayabilirsin yalnız tamamen salmak daha mantıklı. Eskiler bilir faktörler düşünce bu yöntemi uyguluyorduk ve düzeliyordu şu anki sistem de nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.

Biraz araştırdım Steam hesabınıza CS hariç oyun satın alın ve Steam seviyenizi yükseltin tarzında şeyler okudum onları da yaptım hocam şu an 20 kişi var çıkıp girdiğimde ise 17ye düştü. Sabit kalmıyor anlayacağınız dediğinizi uyguluyacağım artık 2 hafta hesabı salacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı