Güvenilir ayakkabı sitesi önerisi

O tarz siteler genellikle replika ürün kullanıyorlar. Replika ürün kullanmak hem sizin için hem de ayağınız için büyük bir tehlike.
Markaların kendi sitelerinden almanızı öneririm. Tabii kendi siteleri de biraz cep yakıyor.
 
Ülkenin durumunu, insanların ayak sağlığı bozulmasın diye orijinal ürün tavsiye edenlere atmak da ayrı bir kafa. :D Sanki benim yüzümden ayakkabının fiyatı öyle. Milletin 200 birime aldığı ayakkabıyı niye 1000 birime alıyorum diye sorgularsın umarım.
Neden üstünüze alındınız bilemedim.
 
Size karşı bir şeyim yok zaten. Ama bu yönden de bakmalısınız. Ayrıca uygun fiyata (150₺ altı) ayakkabılardan bildiğiniz varsa atar mısınız.
Deichmann üzerinden alıyorum ben hep herhangi bir şikayetim olmadı. Hatta son 4 ayakkabımı oradan aldım 3 günlük 1 spor ayakkabı almıştım hepsinin fiyatı 150 TL falandı memnunum.
 
İlla replika almak istiyorsanız TAA'nın incelediği ayakkabılar vardı. Onları inceleyin, onlarda iyi replikalar -iyi dediğime bakma lafın gelişi- var.

@oguzhansr40
Sanırım yanlış anlaşıldı. O kadar zengin birisi değilim. :D Aldığım bir ayakkabıyı kaliteli alıp uzun süre kullanabildiğim için ayakkabıya harcadığım para bana zarar ettirmiyor. Orijinal ve kaliteli bir ürünün en iyi yanlarından birisi ömrü oluyor zaten.
 
Kimse parası varken bir ürünün çakması almak istemez. İşin açığı fakiriz.
Durumu siyasete bağlamamak için hiç bir sebep yok.
Hocam ben fakir değilim çok şükür ama sonuçta ayakkabı konusu alt tarafı, bu kadar büyütüp ekonomi konularına dalmamak lazım. :D

Yukarıda belirttiğim gibi mesela replika ayakkabıların bende kalitesiz ve ayağa zarar vereceğini düşünüyordum, o yüzden hep orijinal satın alıyordum. Bir kaç çevre tavsiyesi ile merak edip 300-400 TL arası İthal diye satılan(1.Kalite Replika) Airforce 1 satın aldım durumum olmasına rağmen. Yaklaşık 6 ayı geçmiştir kullandığım, orijinaline kıyasla hiçbir fark hissetmedim.
 
Hocam açıkçası bende öyle düşünüyordum fakat ithal adı altında satılan Airforce 1 ayakkabı satın aldım merakımdan. Yıpranmış orijinali ile her şeyini karşılaştırdım ayağımdaki rahatlığa kadar her şeyi birebirdi. Tabanları çıkarıp kontrol ettim onlarda aynıydı. Sanırım bu son dönemdeki replikalar pazar malı gibi ucuz işçilik değil.
nereden aldın
 

Yeni konular

Geri
Yukarı