Temha
Megapat
Daha fazla
Midas'ı daha önce de duydum iş görür mü dersiniz ileride herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. Parayı düzenli olarak yatıracağım ve önümüzdeki 5 6 sene harcamayı da planlamıyorum. Önerileriniz için teşekkürler.
Sermaye Piyasası Kurulu
Türkiyede buradaki SPK onaylı aracı kurumlardan işlem yapabilirsin. Zaten burada adı bulunmayan bir kurumdan hesap açma. Senin adına takasbankta hisselerin saklanacak ve korunacak. Midasın hem yurt içi hem yurtdışı işlem yapabilme kolaylığı olsun işlem başınca ücretlerin çok uygun olması ve benim için en önemlisi arayüzün rahat kullanışlı olması tercih sebebim. Ayrıca ay sonunda işlem özetini de açık ve net bir şekilde örn temettüleri vs bilgilendirmesi son kullanıcı için gayet iyi.
Benim pekçok bankada ve aracı kurumda hisse fon vs yatırımlarım var ancak kullanım kolaylığı açısından midası tercih ediyorum. Tercih sizin tabi bu linkteki diğer aracı kurumlardan da hesap açabilirsiniz.
Hmm.... Şimdi olayı anladım. Bizde de invest.az var mesela. Fakat hisse senedi nedir ve nasıl alınır konusunda bilgim yok hocam tam olarak mesela neye yatırım ediyoruz. Mesela Binance'da atıyorum ETH, BTC ve s gibi koinlere yatırım yapıyoruz ya burada neye göre yatırıyoruz?
Youtube'a "hisse senedi nedir", "hisse senedi nasıl alınır" vb. Şekilde arama yaparsan daha net bilgiler alırsın. Kısaca bir şirkete ya da firmaya hisse aldığın zaman ortak oluyorsun.