Güvenilir emülatör önerisi

AbuzerDAG

Decapat
Yer
Bikini Bottom
BlueStacks denedim, CTRL tuşuna basınca garip seçimler yapıyor. LDPlayer ve Nox Player arasında kaldım. İkisi de güvenilir mi bilmiyorum? Deneyimleriniz varsa paylaşınız.

Telefonu USB ile bağlamayı da denedim ama hareketli görüntünün kalitesi çok düşüyor.

BlueStacks denedim, CTRL tuşuna basınca garip seçimler yapıyor. LDPlayer ve Nox Player arasında kaldım. İkisi de güvenilir mi bilmiyorum? Deneyimleriniz varsa paylaşınız.

Telefonu USB ile bağlamayı da denedim ama hareketli görüntünün kalitesi çok düşüyor.

GameLoop denediniz mi performansı yüksek.

Ne tür oyun oynayaçaksınız.

O zaman istediğin emülatörü indir GameLoop performansı yüksek bulestecks daha iyi kontrol şemasına sahip ama eğer GameLoop indirirseniz 32 Bit indirin.
Bluestackste oyun oynanmayacak kadar kötü hiçbir şeyi düzgün seçmiyor. Forumda birkaç başlığa daha baktım çoğu emülatörün güvenilmez olduğundan bahsetmiş hep forum üyeleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı