Güvenilir güç kaynağı markaları nelerdir?

İlk önceliğiniz marka değil, model olmalı. Marka güvenli olsa bile ürün vasat olabilir.

Kulağa küpe olsun, gerçek 80+ sertifikasına sahip olmayan bir PSU mümkünse almayın.

Sahte 80+ sertifikalarına dikkat edin. Zaten sahte sertifikalı ürünler vasat oluyorlar.

Kaliteli ve güvenilir markalar. Kalite seviyesine göre yıldız atacağım, yıldızlar şahsi görüşümdür.

Evga **
Be Quiet! **
Zalman *
Thermaltake **
Corsair **
Cooler Master **
High Power **
Seasonic ***
Aerocool *
FSP **

PSU'ların sınıf sıralamaları için:

Keşke ülkede çok daha modelleri olsa...

@buff Xigmatek hakkında derim, FSP markasının bazı modelleri hakkında da derim. CM'de de derim, TT hakkında da derim. Biraz markaya göre yazılmış yazı olmuş sanki.
Zaten ucuz modellerinin kalite olduğunu bende söyleyemem ancak orta veya üst modellerinde diğer bilinmedik markalara nazaran daha güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. Alırken destek ve garanti konusunda daha içiniz ferah oluyor bu markalarda. Arkadaş marka sormuş model sorsaydı konu zaten ap ayrı. Ancak bu markaların sabıkası diğer "Gamepower" ya da "TX" gibi dandik markaların yanında çok daha güvenilir. Ki bende bunu anlatmak istemiştim ancak son cümlem tartışmalı haklısınız.

Tier A listesini arada bir takip etmek lazım. Bu listeye girebilen cihazları tercih edin:

300W bir tane almayı düşünüyorum model önerir misiniz?
300W değerinin üretimlerini kaliteli markalar artık yapmıyor. Anca kendi üretim kasalarının içerisinde OEM olarak yaptıranlar var. Onları da ikinci el belki bulursunuz. Hadron, TX gibi markalara güvenmeyin sakın!

Geleceğe de yönelik olması açısından 500W önerebilirim ama ona da bütçe yetmeyebilir. İkinci el bir şeyler bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı