Güvenilir İkinci El İşlemci Satışı Yapan Siteler

Olmaz mı, 2 kat daha iyi bir işlemciye geçmiş olursun. Geriye diğer donanımlarının etkisi kalır. Yani sadece işlemciyle genel anlamda performans artmaz.
Sen işlemci almaya niyetliysen bir kere çift çekirdeği unut ama bu biraz ne yapacağınla ilgili. Mevcut işlemcin de yeterli olabilir. Fiyatlar belli, ihtiyacına uygun seçimi sen yapacaksın.

İlerleyen günlerde doların düşüşüyle birlikte Corsair VS450 ve Sapphire HD7770 alacağım. Amacım oyunları ultra ayarlarda oynamak değil ve 1024*768 çözünürlüklerde oynayacağım. High-Medium ayarlarda +30fps almayı umud ediyorum. İşlemci hızı oyunlarda ya 2.4 üstü ya da 2.6 üstü önerilmiş. Buna nazaran parça değişimine gidiyorum.

Ben sana farkları, şahsen ne yol izlerdim hepsini anlattım. HD7770 düşük bir kart, oynadığın oyunları bilmiyorum fakat umut ettiklerin için HD7850 gerekli olabilir. Ayrı bir konu da oyun isimlerini vererek kendi donanımların ile neler olabileceğini sorabilirsin.

Sen tam olarak 2 çekirdek ile 4 çekirdek arasındaki farkı anlamadın. Oysa oyun sitelerindeki sistem gereksinimleri bölümünde minimum gereksinim ve önerilen sistem gereksinimi diye özellikle belirtilir.

Minimum sistem gereksinimleri:

İşlemci: 2 GHz Core 2 Duo 2.4 GHz ya da AMD X2 2.7 GHz
RAM: 2 GB
Boş disk alanı: 20 GB

Tavsiye edilen PC sistem gereksinimleri:

İşlemci: Quad-Core Cpu ya da daha iyisi
RAM: 4 GB

Ben sana farkları, şahsen ne yol izlerdim hepsini anlattım. HD7770 düşük bir kart, oynadığın oyunları bilmiyorum fakat umut ettiklerin için HD7850 gerekli olabilir. Ayrı bir konu da oyun isimlerini vererek kendi donanımların ile neler olabileceğini sorabilirsin.

Sen tam olarak 2 çekirdek ile 4 çekirdek arasındaki farkı anlamadın. Oysa oyun sitelerindeki sistem gereksinimleri bölümünde minimum gereksinim ve önerilen sistem gereksinimi diye özellikle belirtilir.

Minimum sistem gereksinimleri:

İşlemci: 2 GHz Core 2 Duo 2.4 GHz ya da AMD X2 2.7 GHz
RAM: 2 GB

Tavsiye edilen PC sistem gereksinimleri:

İşlemci: Quad-Core Cpu ya da daha iyisi
RAM: 4 GB

Yine anladığım pek söylenemez ama tek anladığım 4 çekirdeğin daha iyi olduğu :) Dediğiniz gibi ayrı bir konuda sistem bilgilerimi vererek oyunlardan nasıl sonuçlar alabileceğimi soracağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı