Güvenilir Olmayan Sertifika "*.mmstat.com"

Syntex

Hectopat
Daha fazla  
Chrome kullanırken sürekli güvenilir olmayan sertifika uyarısı alıyorum, kaynak olarak "*.mmstat.com" yazıyor, site olarak ise gj.mmstat.com yazıyor, bunun ne olduğunu bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mozilla Firefox ya da Microsoft Edge ile deneyin. Eğer siteye şifre falan girmeyecekseniz siteye girebilirsiniz. Şifre girecekseniz girmemenizde yarar var. Bir de bilgisayarınızın tarih ve saatine dikkat edin.
Hangi sitelerde böyle oluyor? Yoksa girdiğiniz sitelerin hepsinde ya da çoğunda mı böyle oluyor? Paylaşırsanız daha iyi bir şekilde yardım edebiliriz.
Eğer çoğu sitede böyle oluyorsa Malwarebytes AdwCleaner ile tarama yapın. Taratırken programlarınız kapalı olsun.
Malwarebytes AdwCleaner: AdwCleaner

Son düzenleme:
İlginizden dolayı çok teşekkürler. Özellikle aliexprees sitesinde yaşıyorum. Diğer tarayıcılarda yaşamıyorum lisanslı eset var pc de bu uyarı çıktığında onda herhangi bir uyarı olmuyor.

Dediğim gibi Malwarebytes AdwCleaner ile tarama yapın. Google Chrome bazenleri böyle sorunlar çıkarabiliyor. Tavsiyem Eset'in lisans süresi bittikten sonra başka antivirüs programlarına yönelmeniz. Bitdefender gibi antivirüsler daha iyi bir koruma sağlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı