Güvenilir olmayan site Steam hesabını çalabilir mi?

Birçok siteye oturum aç'a tıkladım 🫤
https://csgo-skins.com/?locale=tr sitesinde dediğim gibi giriyorsa sorun yok.
Teşekkürler.

Arkadaşlar hesap çalan bir siteye giriş yapınca şifre değiştirirsem kurtarabilir miyim? Bir de Steam Guard etkin o koruyabilir mi?

https://csgo-skins.com/?locale=tr sitesinde dediğim gibi giriyorsa sorun yok.

Giriş yap deyince böyle bir ekran geliyor oturum aça basınca direk bağlanıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240709-142018.png
    Screenshot_20240709-142018.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerizekalı gibi birçok siteye oturum aça tıkladım 🫤

Teşekkürler.

Arkadaşlar hesap çalan bir siteye giriş yapınca şifre değiştirirsem kurtarabilir miyim? Bir de Steam Guard etkin o koruyabilir mi?
Bazen etkisi olmayabilir nasıl oluyorsa onu da aşabiliyorlar son zamanlarda. Kurtarmak için en kötü ihtimalle steama herhangi bir oyunun dekontu ile mail atman gerekir.

Geri zekalı gibi birçok siteye oturum aça tıkladım 🫤

Teşekkürler.

Steam Guard işe yaramaz ilk mail ile Steam desteğe yazacaksın hesabını geri alacaksın tek seçenek bu.

Son düzenleme:
Birçok siteye oturum aç'a tıkladım 🫤

Teşekkürler.

Giriş yap deyince böyle bir ekran geliyor oturum aça basınca direk bağlanıyor.

Dediğim şey bu, sorun yok.

Arkadaşlar birçok siteye girdiğim için şifremi değistirdim bu yeterli mi e posta değişikligine gerek var mı?

Arkadaşlar birçok siteye girdiğim için şifremi değistirdim bu yeterli mi e-posta değişikligine gerek var mı?

Şifre değiştirmeniz yeterli, bir de PC'de virüs olup olmadığını kontrol etmek için Malwarebytes ve Kaspersky ile taratmanızı öneririm.

E-posta adresini değiştirmenize gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı