Nothing Phone 1 alınır mı?

256 GB modeli mi, 128 GB modeli mi hocam?

Micro SD kart desteği yok sanırım o yüzden 256 GB daha iyi olur diye düşünüyorum.

@Xenonium Hocam benim bir sorum daha olacaktı telefonda kablosuz şarj desteği var mıdır araştırdığım zaman bazıları yok diyor bazıları var diyor kafam karıştı.

Micro SD kart desteği yok sanırım o yüzden 256 GB daha iyi olur diye düşünüyorum.

Az önce baktığımda 256 GB modeli 16k civarında gözüküyordu da fiyatı pahalı gelmişti hocam:D O kadar fiyat farkı varken 16 bine mi alacaksınız diye düşünmüştüm. Tekrar bakınca 13.900 TL'ye de satıldığını fark ettim. Benim hatam. Fiyatına göre güzel.

Az önce baktığımda 256 GB modeli 16 bin TL civarında gözüküyordu da fiyatı pahalı gelmişti hocam:D o kadar fiyat farkı varken 16 bine mi alacaksınız diye düşünmüştüm. Tekrar bakınca 13.900 TL'ye de satıldığını fark ettim. Benim hatam. Fiyatına göre güzel.

Aslında benim istediğim telefon S24 FE'di fakat 20 bin TL üzeri 12 ay taksit imkanı sunmuyormuş birçok mağaza bende peşin fiyata bunu alayım diye düşündüm. Keşke taksit imkanı olsaydı çok daha üst düzey telefon modellerini alabilirdim.

Aslında benim istediğim telefon S24 FE'di fakat 20 bin TL üzeri 12 ay taksit imkanı sunmuyormuş birçok mağaza bende peşin fiyata bunu alayım diye düşündüm. Keşke taksit imkanı olsaydı çok daha üst düzey telefon modellerini düşünebilirdim.
Sağlık olsun hocam. Bu modelinde sizi gayet memnun edeceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

@Xenonium Hocam benim bir sorum daha olacaktı telefonda kablosuz şarj desteği var mıdır araştırdığım zaman bazıları yok diyor bazıları var diyor kafam karıştı.
Var sanırımi. Hatta arkadaşınızın telefonunu bile şarj edebilirsiniz. Hiç denemedim kablosuz şarja takmayı.

Sd yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı