Güvenilir oyun satış sitesi önerisi

Hocam hesap satın alma işlemi kesinlikle yapmam çünkü bir kere sıkıntı yaşamıştım o yüzden o olaya bir daha girişmem. Peki hocam ben bu siteden bir key satın aldığımda CIS ülkeleri dışında kullanamaz mıyım?
Işte bir konuda daha G2A iyi keyleri satın alırken hangi ülkelerde geçerli olduğu yazıyor ve hemen her ülke için keyleri bulabilirsin orada. Ben Kuzey Amerika keyi almak istediğimde de oradan satın aldım TR keyi almak istediğimde de . Yabancı olmasın dersen durmaplay sitesine de bakabilirsin. Bu arada merak ettim , ne gibi bir sorunla karşılaşmayı bekliyorsun bu tarz sitelerde?
G2A sitesinde ki alacağım bu oyunun standart sürümü mü arkadaşlar?
Sürüm farklı olsa belirtirlerdi bence normal sürüm aynı zamanda can activate in Turkey yazıyor sayfada keyi rahatlıkla kuanabilirsin ancak G2A satmıyor o oyunu satıcılarım reputation oranlarına yorumlarına vs bi bak daha iyi olur

Yabancı siteleri bilmiyorum. Ama Türkiye sitelerinde en uygun DurmaPlay satıyor ve güvenilirdir.
Ama kendi sitesindeki 35 € = 262 ₺ ile daha uyguna geliyor. Bu oyun kendi sitesinde ara sıra indirime giriyor. O zaman daha uygun fiyata alabiliyorsun.

Plati RU sitesi çalıntı hesap satıyor. O siteden alışveriş yapmanızı önermem.

Hocam ben Kuzey Kıbrıs'da yaşadığım için oyunlardaki para birimlerini dolar olarak gördüğüm için Türkiye'den siteye giriş yapıldığında hangi para birimiyle satıldığını bilmem. Ama buradan baktığımda,
Standart Edition 44.99$ (309)
Left-Behind Edition 74.99$ (515)
Prepare For Escape Edition 99.99$ (687)
Edge Of The Darkness Limited Edition 139.99$ (963)
(19 Mayıs Salı günü saat 03:19 itibariyle 1$=6.88)

O halde Durmaplay bakabilirsin. Bölge olarak Türkiye ve EU kullanıma açık.
Kıbrıs MENA bölgesi olarak geçmiyor mu? Sadece Türkiye için geçerli sunucularda sorun yaşamanız normal. Neden Türkiye açık oyunlara bağlanırken sorun yaşıyorsunuz?

Işte bir konuda daha G2A iyi keyleri satın alırken hangi ülkelerde geçerli olduğu yazıyor ve hemen her ülke için keyleri bulabilirsin orada. Ben Kuzey Amerika keyi almak istediğimde de oradan satın aldım TR keyi almak istediğimde de . Yabancı olmasın dersen durmaplay sitesine de bakabilirsin. Bu arada merak ettim , ne gibi bir sorunla karşılaşmayı bekliyorsun bu tarz sitelerde?

Sürüm farklı olsa belirtirlerdi bence normal sürüm aynı zamanda can activate in Turkey yazıyor sayfada keyi rahatlıkla kuanabilirsin ancak G2A satmıyor o oyunu satıcılarım reputation oranlarına yorumlarına vs bi bak daha iyi olur
Hocam ben Türkiye'de yaşamadığım için çoğu yabancı oyun alışveriş sitelerinde bölge sorunları yaşıyorum. Aynı şekilde para biriminde de sorun yaşıyorum. Mesela bazı yerler burayı Yunanistan'a bağlı gösteriyor bazı yerler burayı hiç göstermiyor. Oyun içi alışverişlerde para birimi dolar olarak geçiyor. Mesela başka bir örnekte bazı oyunların Türkiye'ye özel açılan sunucularında oynayamıyorum. Örnek vermek gerekirse PUBG Lite Türkiye için açıldığında oyunu oynayamadım, bölge desteği olmadığı için anca bir yıl kadar sonra oynayabildim. O yüzden Steam dışı alışverişlerde sorun yaşamamak için çok dikkatli olmaya çalışıyorum.
Hocam ben Kuzey Kıbrıs'da yaşadığım için oyunlardaki para birimlerini dolar olarak gördüğüm için Türkiye'den siteye giriş yapıldığında hangi para birimiyle satıldığını bilmem. Ama buradan baktığımda,
Standart Edition 44.99$ (309)
Left-Behind Edition 74.99$ (515)
Prepare For Escape Edition 99.99$ (687)
Edge Of The Darkness Limited Edition 139.99$ (963)
(19 Mayıs Salı günü saat 03:19 itibariyle 1$=6.88)
Oyunun kendi sitesinde ki fiyatları bunlar.

Hocam hesap satın alma işlemi kesinlikle yapmam çünkü bir kere sıkıntı yaşamıştım o yüzden o olaya bir daha girişmem. Peki hocam ben bu siteden bir key satın aldığımda CIS ülkeleri dışında kullanamaz mıyım?
Hocam hesap olaylara hiç girme dediğiniz gibi. Çalıntı falan çıkabilir bulaşma. G2A, Durmaplay vb. yerler ünlü oyun alışveriş yerleri diyebilirim ama "Hocam istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz." diyemem. Steam için bile geçerli bu.
İnsanlar buradan alışveriş yapıyorlar ve en az sıkıntı yaşanılan yerler diyebilirim.

Hocam hesap olaylara hiç girme dediğiniz gibi. Çalıntı falan çıkabilir bulaşma. G2A, Durmaplay vb. yerler ünlü oyun alışveriş yerleri diyebilirim ama "Hocam istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz." diyemem. Steam için bile geçerli bu.
İnsanlar buradan alışveriş yapıyorlar ve en az sıkıntı yaşanılan yerler diyebilirim.
Dediğiniz yerlere bir bakayım, benim asıl sıkıntı yaşamak istemediğim sorun yukarıda bahseetiğim gibi bide klasik olarak biraz ucuza bulabilirsem ne ala mantığı var çok ucuz bir oyun değil o yüzden biraz yorucu olabiliyor bazı şeyler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı