Güvenilir Oyun Satış Sitesi

• Konuyu başlatan Lime
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 12.485
Gamesatış'a bakacağım sanırım. Teşekkür ederim [emoji4]
Ülkelere özel fiyatlandırma yapan Voidu öneririm.
Battlefield 1
Bulunduğunuz ülkeye göre site açılır.
Battlefield 1 dışındaki oyunlar yok. Onlar içinde Durmaplay, Oyunfor, Gamesatış gibi sitelere bakabilirsin.

Hiç alışveriş yaptınız mı?

Durmaplay üzerine site tanımıyorum. Nereden baksan 1.500 TL, oyun alışverişim olmuştur.
Benimde GameSatış üzerinden tam 4200 TL olmuş hocam ona ne demeli? Ayrıca Durmaplay'dan çok şikayet var GameSatışta öyle bişey görmedim.

Oyunfordan alabilirsiniz. Durmaplayi tavsiye etmiyorum ömrümde gördüğüm en barbat ve üslupsuz müşteri hizmetlerine sahipler. Onun dışında oyunfordan alırım hep alacaklarımı. Hem müşteri hizmetlerindekiler size iyi davranır hemde en geç 5 dk içinde oyun gelir. Gece 2 de aldım 02:04 te yolladılar der tavsiyemi yaparım.

Benimde GameSatış üzerinden tam 4200 TL olmuş hocam ona ne demeli? Ayrıca Durmaplay'dan çok şikayet var GameSatışta öyle bişey görmedim.

Burada ne kadarlık oyun almışız, onu mu yarıştırıyoruz? Demek ki karşılaşılan problemler şans işi. Kimisine göre de Hepsiburada berbat ama ben oradan kaç kere sistem topladım.

Bende oyunfor.com'u öneririrm, bütün oyunlarımı oradan aldım.
Windows 10 key de dahil.
Alışverişi tamamlaman ve key'ini teslim alman 5 dakikayı geçmez.
Her konuda anında yardımcı olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şirket olmayan yerlerden almayın bence, adamlar sizi dolandırsa kime başvuracaksınız Kıbrıs'a mı gideceksiniz? Bu sorduğunuz şirketlerden birinde çalıştım hepsini de biliyorum sektör de ki Kıbrıs'da olanlar nasıl olsa Türkiye de değiliz deyip rahatlar. Vergi numarası olmayan kendini gizleyen şirkete güvenmeyin en büyük de olsa devletinden vergi kaçıran size acımaz ;) Türkiye de kayıtlı olan vergisini veren şirketleri tercih etmeniz daha doğru olur işini layık ile yapanların hakkını yememiş olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı