Güvenilir Root Ve Recovery Yazılımı Önerisi

undoman

Hectopat
Daha fazla  
Güvenilir cihaza virüs falan bulaştırmayacak root programı önerir misiniz ayrıca Twrp veya ClockworkMod kuracağım hangisi daha güvenilir ve güvenlidir?

Güvenilir cihaza virüs falan bulaştırmayacak root programı önerir misiniz ayrıca Twrp veya ClockworkMod kuracağım hangisi daha güvenilir ve güvenlidir?
Telefonumun modeli LG G3 ve işletim sistemi sürümü 6.0 yardımcı olursanız sevinirim.

S3 cihazıma Kingo Root ile Root attım (Altını çiziyorum Kingo, King'le karıştırılmasın) Recovery Mod olarakta TWRP mod kullanıyorum gâyet stabil, ROM olarakta CyanogenMod 13 yüklü.
Kingo Root yazılımı için herhangi bir ücret talep etmiyor.Kendine böyle bir site açıp ürünleri için ücret talep etmiyor olması beni biraz düşündürdü açıkçası.Türevi yazılımları araştırdım ve çoğu ücret talebinde bulunmuyorlar peki masrafları nasıl karşılıyorlar.

S3 cihazıma Kingo Root ile Root attım (Altını çiziyorum Kingo, King'le karıştırılmasın) Recovery Mod olarakta TWRP mod kullanıyorum gâyet stabil, ROM olarakta CyanogenMod 13 yüklü.
Kingo Root yazılımını indirdim birçok yabancı site önerdiğinden dolayı. Ancak beklentim beni yanıltmadı. Bilgisayar yazılımı truva atı yollamaya başladı kurduktan sonra telefon yazılımı ise Artemis çıktı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı