Güvenilir sigara ve tütün sitesi önerisi

• Konuyu başlatan Amy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 10.290

Amy

Hectopat
Daha fazla  
520 Kalpli sigara ve Captain Black alıcam fakat internetteki sitelere güvenemedim, sizin daha önce kullandığınız güvenilir site varsa iletir misiniz?

Şu site çıktı karşıma ama güvenemedim:

Son düzenleyen: Moderatör:
520 Kalpli sigara ve Captain Black alacağım fakat internetteki sitelere güvenemedim, sizin daha önce kullandığınız güvenilir site varsa iletir misiniz?

Duman diyarı. Güvenilir kesin ve net.

Duman diyarı. Güvenilir kesin ve net.

Captain Black'i aslında bazı tekeller kacak olarak satıyor, 45TL'ye alıyorum ben. Site onerisinde duman diyarı kullanmıştım, sorun yaşatmadı. Bu arada karamfilli oneririm alıyorsan :)

Duman Diyarı sitesine baktım fakat sadece elektronik sigara ve likit satışı var sanırım.

520 Kalpli sigara ve Captain Black alıcam fakat internetteki sitelere güvenemedim, sizin daha önce kullandığınız güvenilir site varsa iletir misiniz?

Bu siteden daha önce alışveriş yapmıştım, iletişimleri iyi ve sorunsuz olarak gelmişti

tutunsatinal32.com kapıda ödeme yapabiliyosun sürekli ordan alışveriş yaparım. tütün ürünleri yasal olmadığı için 1-2 ayda domain değiştiriyorlar örn: tutunsatinal33.com gibi değişebilir burayı tavsiye ederım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı