Güvenilir steroide nasıl ulaşılır?

Daha fazla  
Primobolan kürüne gireceğim, haftalık 300 mg ile başlayacağım. Zamanla dozajlama ve yanına anavar veya sustanon ekleme ihtimalim var. Her şey iyi hoş ama bunları temin etmesi hem çok zor hem çok riskli. Belli başlı siteler var. Bu siteleri şikayet var sitesinde taratınca bazılarının kötü bir üne sahip olduğunu gördüm. İsim vermeyeyim, bir kişiyi tarattım, aynı şekilde parayı alınca ilgilenmeme gibi sorunlar varmış. Swiss pharma 100 mg 10 ampul 700 TL'ye buldum. Hani ampul başına 70 TL eczanenin yarısı iyi hoş ama o sitenin bana su göndermeyeceğini nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Primobolan kürüne gireceğim, haftalık 300 mg ile başlayacağım. Zamanla dozajlama ve yanına anavar veya sustanon ekleme ihtimalim var. Her şey iyi hoş ama bunları temin etmesi hem çok zor hem çok riskli. Belli başlı siteler var. Bu siteleri şikayet var sitesinde taratınca bazılarının kötü bir üne sahip olduğunu gördüm. İsim vermeyeyim, bir kişiyi tarattım, aynı şekilde parayı alınca ilgilenmeme gibi sorunlar varmış. Swiss pharma 100 mg 10 ampul 700 TL'ye buldum. Hani ampul başına 70 TL eczanenin yarısı iyi hoş ama o sitenin bana su göndermeyeceğini nasıl anlarım?

Tehlikeli işlere boş yere bulaşmayın gidin adamakıllı sporunuzu yapın herkes vücut yarışına katılıyor sanırsın.

Eğer yarışmaya katılmayacaksanız roid işine bulaşmayın. Ve güvenilir küre girmek diye bir şey yok unutun onu kimi neredeyse hiç etki etmezken bir diğeri kalp kapakçıklarını bile sıkıştırabiliyo
Knk şu profesyonel olmayacaksan kullanma işini bırakın artık, harbi baydı. Genetiklerim iyiyse zaten profesyonel gideceğim, ben eksilerini ve artılarını biliyorum konunun. Doktor desteğim var, ayırabileceğim belli miktarda param var, oturmuş antrenman düzenim ve ffmi seviyem 22.5 şu an. Benim ihtiyacım olan şey güvenilir steroid kaynağı.

Forumda soruna cevap bulman çok zor. Gelen yorumların hepsi kullanma diyecek. Seni tokatlamayacak bir mahalle salonu abisi varsa tanıdığın ona git.

Konu ile ilgili gelişme paylaşayım, salonda steroidli bir abi buldum ve konuyla ilgili sohbet açtım. Sitelerden kesinlikle uzak dur dedi, kendi satıcısı varmış ve Instagram hesabı falan yokmuş. Ama steroidsiparis gibi yerler ile ilgili hiçbir kötü yorum bulamadım. Primo vardı eczanenin yarı fiyatına belki konu ile ilgili sitedeki numarayı arayabilirim. Yaşadığım duruma giren ve forumlarda yazı bulamayan olursa burada forumda yararlansın diye gelişmeleri aktaracağım.

Site konusunda doğru söylemis benim ilk kullanımımdı cahilliğime denk gelmisti ama şansımdan dolayı bu sitede problem yasamadım bu site dısındada bir yerden alışveriş yapmamıstım zaten yine de salonda ki insanlar veya eczaneler tabii daha güvenilir.

Bu arada hocam sırt sağlammış bazzzzıyon mu?

Bu fotoğraftaki form 1-2 aylık natural hocam, bastığım zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı kan kustu resmen paylaşmıyorum hiçbir yerde :D

Site konusunda doğru söylemis benim ilk kullanımımdı cahilliğime denk gelmisti ama şansımdan dolayı bu sitede problem yasamadım bu site dısındada bir yerden alışveriş yapmamıstım zaten yine de salonda ki insanlar veya eczaneler tabii daha güvenilir.

Bu fotoğraftaki form 1-2 aylık natural hocam, bastığım zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı kan kustu resmen paylaşmıyorum hiçbir yerde :D
Bu tarz şeyleri söyleyince biraz korkmuyor değilim ama dengeli olursa sorun çıkmaz diye düşünüyorum, dikkat et kendine hocam.

Buraya yazmayı unttum, baya bi sohbet ettim satıcı ile ve en sonunda winstrol+tiromel+shredder sarm+clen kürüne karar verdim. Geldi ürünler, tek tek kontrol ettim tiromel dışında. Hepsi gerçek tiromelin de sahte olma ihtimali yok gibi zaten, sonuçta etkilerini gördüm. Şu an 2. haftadayım kürde, etkileri zaten yeni yeni nüksetmeye başladı. Dinlenme nabzım normalde 60'ı geçmezdi fakat yatağa kafamı koyduğumda bile 100'den aşağı inmiyor. Günde en az 3 kere burnum kanıyor fakat bu benim burun damarlarımın zaten çatlak olması ile ilgili. Burun damarımın çatlak olması benim için büyük bir yan etki inhibitörü gibi görülebilir, gidip tansiyon beyine vurmaktansa açık yerden akıyor. Antrenmanlarım hiç olmadığı kadar sert definasyonda olmama rağmen, 3 saat bana mısın demeden kol antrenmanı yaptım şu yazıyı yazarken bile elim yorgunluktan titriyor. Hani kullanmayın kullandırmayın, kan tahlillerimi kür sonunda yapacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı