emirhank14
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Msi Pro B550m-P Gen3
nerden aldınBu tarz şeyleri söyleyince biraz korkmuyor değilim ama dengeli olursa sorun çıkmaz diye düşünüyorum, dikkat et kendine hocam.
Buraya yazmayı unttum, baya bi sohbet ettim satıcı ile ve en sonunda winstrol+tiromel+shredder sarm+clen kürüne karar verdim. Geldi ürünler, tek tek kontrol ettim tiromel dışında. Hepsi gerçek tiromelin de sahte olma ihtimali yok gibi zaten, sonuçta etkilerini gördüm. Şu an 2. haftadayım kürde, etkileri zaten yeni yeni nüksetmeye başladı. Dinlenme nabzım normalde 60'ı geçmezdi fakat yatağa kafamı koyduğumda bile 100'den aşağı inmiyor. Günde en az 3 kere burnum kanıyor fakat bu benim burun damarlarımın zaten çatlak olması ile ilgili. Burun damarımın çatlak olması benim için büyük bir yan etki inhibitörü gibi görülebilir, gidip tansiyon beyine vurmaktansa açık yerden akıyor. Antrenmanlarım hiç olmadığı kadar sert definasyonda olmama rağmen, 3 saat bana mısın demeden kol antrenmanı yaptım şu yazıyı yazarken bile elim yorgunluktan titriyor. Hani kullanmayın kullandırmayın, kan tahlillerimi kür sonunda yapacağım.