Evet doğru, çünkü yeni başlayan kişiler beslenme bilmez antrenman bilmez afedersin de 20-25 kilo dumbelle press yapamayan birine steroid hiç bir fayda sağlamaz. 0 kazanıyor bin kaybediyor.Steroid de kişinin alt yapısı onemlı diye bılıyorum yanı vucudunda gram kas yoksa ve steroıd basıyorsan bir cacık olmuyor diye bılıyorum yanlısım varsa duzeltın.
Sağlık tarafı zaten çok mühim ama orasını geçsen bile Barış (BOB) abinin bu konuda çok iyi bir cümlesi var; "Steroidi eşeğe de vursan o da gelişir." diye. Sen hakkınla vücut sahibi mi olmak istersin yoksa bu şekilde mi olmak istersin?Merhaba, bir süredir spor yapıyorum fakat vücudumdaki gelişme çok yavaş ve az sizce steroide başlamalı mıyım? Steroid basanların 20 30 yaşlarında ölüyor diye bir yazı okumuştum, doğru mu?
3-4 ay kullanıp sağlam bi kürden sonra dinlenme dönemi yapılıyor, gerekirse pct yapılıyor. Bu süre boyunca illa ki birazcık küçülmeler oluyor fakat olmamasını isteyenler trt dozunda ilaç kullanıyor. 1 kür yapıp bırakmak mantık akıl işi değil 4 ayda 6 kilo kas kütlesi eklese bile bir daha steroid kullanmayacağı için o kas kütlesi gider tamamen.soylemeyı unuttum arkadaslar steroid kullanan kısılerın sureklı kullanması gerekıyor oyle 3 ay yaptım param kalmadı bırakayım dersenız basa donme durumu oluyor para emek zaman bırde psikolojiniz yerlerde saymıyorum bile. ben kullanmadım ama cevremde arkadaslarım kullandı. ayrıca yan etkılerıde var bazı ınsanlarda penıs sertlesmıyor mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.