Güvenilir yerlerden indirdiğin sürece sorun çıkarmaz.Torrent'in her türlüsü virüstür, illettir. Korsandan crackten uzak durun, ama torrenten kaçın demiş büyüklerimiz.
Güvenilir yerlerden indirdiğin sürece sorun çıkarmaz.Torrent'in her türlüsü virüstür, illettir. Korsandan crackten uzak durun, ama torrenten kaçın demiş büyüklerimiz.
Zaten kendi sitesinden indiriyorum defender virüs olarak algılıyor.Onların ikisi de eğer kendi sitelerinden indirirseniz virüssüzdür. Onları öneririm.
Güvenilir yerlerden indirdiğin sürece sorun çıkarmaz.
Bir moderatör uTorrent'a setup sırasında çıkan reklam yüzünden defender yanlış algılıyor demişti, içiniz rahat olsun isterseniz qBittorrent kullanabilirsiniz.Zaten kendi sitesinden indiriyorum defender virüs olarak algılıyor.
Karşılıksız yapmadığına katılıyorum fakat antivirüs programları bir şey olsa anlar diye düşünüyorum.Torrent'teki oyun, film, hatta en ufak uygulamaya dahi virüs ve kötü amaçlı yüklenmiş ürün gözüyle bakıyorum açıkçası. Kimse bir şeyi karşılıksız yapmıyor.
qBittorrent linux programı değil mi? Linux kullanırken kurmuştum. Başka öneriniz var mı ismi hiç içimi ısıtmadı.Bir moderatör uTorrent'a setup sırasında çıkan reklam yüzünden defender yanlış algılıyor demişti, içiniz rahat olsun isterseniz qBittorrent kullanabilirsiniz.
Karşılıksız yapmadığına katılıyorum fakat antivirüs programları bir şey olsa anlar diye düşünüyorum.
Bir moderatör UTorrent'a setup sırasında çıkan reklam yüzünden Defender yanlış algılıyor demişti, içiniz rahat olsun isterseniz qBitTorrent kullanabilirsiniz.
Karşılıksız yapmadığına katılıyorum fakat antivirüs programları bir şey olsa anlar diye düşünüyorum.
Hayır hocam değil. Ayrıca bende kullanıyorum ve hiç sorun çıkarmadı.qBittorrent linux programı değil mi? Linux kullanırken kurmuştum. Başka öneriniz var mı ismi hiç içimi ısıtmadı.
Hocam nereden indirebilirim?Hayır hocam değil. Ayrıca bende kullanıyorum ve hiç sorun çıkarmadı.Eki Görüntüle 1460955
Hocam nereden indirebilirim?
Hocam Tixati torrent istemci programını tavsiye eder misin?Kendinize uygun olanı seçip indirebilirsiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.