Güvenilir Torrent istemci önerisi

Zaten kendi sitesinden indiriyorum defender virüs olarak algılıyor.
Bir moderatör uTorrent'a setup sırasında çıkan reklam yüzünden defender yanlış algılıyor demişti, içiniz rahat olsun isterseniz qBittorrent kullanabilirsiniz.

Torrent'teki oyun, film, hatta en ufak uygulamaya dahi virüs ve kötü amaçlı yüklenmiş ürün gözüyle bakıyorum açıkçası. Kimse bir şeyi karşılıksız yapmıyor.
Karşılıksız yapmadığına katılıyorum fakat antivirüs programları bir şey olsa anlar diye düşünüyorum.

Bir moderatör uTorrent'a setup sırasında çıkan reklam yüzünden defender yanlış algılıyor demişti, içiniz rahat olsun isterseniz qBittorrent kullanabilirsiniz.

Karşılıksız yapmadığına katılıyorum fakat antivirüs programları bir şey olsa anlar diye düşünüyorum.
qBittorrent linux programı değil mi? Linux kullanırken kurmuştum. Başka öneriniz var mı ismi hiç içimi ısıtmadı.

Bir moderatör UTorrent'a setup sırasında çıkan reklam yüzünden Defender yanlış algılıyor demişti, içiniz rahat olsun isterseniz qBitTorrent kullanabilirsiniz.

GTA 5 ismiyle indirilen 70GB Nuri Alço albümü tadında günler diliyorum efendim.

qBittorrent linux programı değil mi? Linux kullanırken kurmuştum. Başka öneriniz var mı ismi hiç içimi ısıtmadı.
Hayır hocam değil. Ayrıca bende kullanıyorum ve hiç sorun çıkarmadı.
1658576203660.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı