Güvenilir ve Ucuz OEM Key Nerden Alabilirim?

Bu siteyi öneriyorum. Bende buradan aldım. Daha ucuzunu bulamazsın. Bu arada bu Key'ler Retail olarak satılıyor alırken sormuştum.
 
Hocam bu satılan kodlar OEM değil MAK keylerdir kalıcılığı yoktur kullanım sınırı aşıldığında Key'ler iptal olur.
 
Original equipment manufacturer yani orijinal ürün üreticisi, bunlar kutulu ürünlerdir, başka bilgisayara taşınamazlar.

Retail tek bir koddur birden fazla bilgisayarda kullanılabilir, ancak aynı anda sadece 1 bilgisayarda bulunabilir.

Volume dediğiniz de bahsettiğim MAK yani çoklu aktifleştirme kodudur. Belirli bir sınır içerisinde (mesela 1000 bilgisayar için) belirtilen sınır sayısı kadar bilgisayarda aynı anda kullanılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı