Güvenilir VPN önerisi

Birkaç gündür güvenilir VPN hizmetlerini araştırıyorum. Sizin fikirlerinizi de öğrenmek istiyorum ve siz VPN kullanıyorsanız hangi VPN hizmetini kullanıyorsunuz veya ücretli/ücretsiz hangi VPN hizmetini tavsiye edersiniz?

Detaylandırarak anlatmanız beni memnun edecektir, şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler!

Kaspersky Plus'um var Kaspersky VPN kullanıyorum bayağı memnunum öneririm.

Ameniza VPN açık kaynak.
Hatta daha güvenli olmasını istiyorsanız aylık 2 dolara serverler var kendi vpn servsinizi kurabilirsiniz.
Ben aylık 1 dolarını verırım peşin yıllık 1 ortak daha arıyorum 1 dolarda o verse 1gbit hızlı vpn yaparız.

ProtonVPN ve Cloudflare WARP'ı çok duydum ve çoğunluk tarafından öneriliyor. Sıklıkla bilgisayar için kullanacağım. Bilginiz varsa biraz daha detaylandırabilir misiniz?
Arkadaşlar zaten belirtmiş ama bende üstünden geçeyim şuanda bilgisayar için proton vpn üstüne tanımıyorum. Ama aynı şekilde warp ta fena değildir, hızlı ve güvenlidir (proton kadar iyi olmasada 😃).

Yıllık 300 TL fiyatıyla 5 cihaz için bunu kullanıyorum ve çok da memnunum. Telefon tablet mac pc, hepsiyle uyumlu.
Kaspersky'i de önerenler oldu sizin gibi ve adını çok duyduğum bir firma. Kaspersky karşısında ProtonVPN ve Cloudflare WARP'ı nasıl bulursunuz?

Kaspersky Plus'um var Kaspersky VPN kullanıyorum bayağı memnunum öneririm.
Sizce diğer VPN hizmetlerinden daha mı iyidir? Çoğu kişi ProtonVPN ve Cloudflare WARP gibi uygulamaları da tavsiye etti. Kaspersky'i çok duydum, çoğu kullanıcısı ve bazı tecrübeli bilgisayarcılar tarafından önerilen bir uygulama. Detaylandırırsanız memnun olurum. 😃

Son düzenleme:
Kaspersky'i de önerenler oldu sizin gibi ve adını çok duyduğum bir firma. Kaspersky karşısında ProtonVPN ve Cloudflare WARP'ı nasıl bulursunuz?

Sizce diğer VPN hizmetlerinden daha mı iyidir? Çoğu kişi ProtonVPN ve Cloudflare WARP gibi uygulamaları da tavsiye etti. Kaspersky'i çok duydum, çoğu kullanıcısı ve bazı tecrübeli bilgisayarcılar tarafından önerilen bir uygulama. Detaylandırırsanız memnun olurum. 😃

Proton WARP Kaspersky hepsini denedim en hızlısı Kaspersky hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı