Merhaba dostlar bilgisayarıma Windows 10 Home kurdum ancak lisanslar çok pahalı Microsoft'un sitesinde çok pahalı başka uygun fiyatlı alabileceğim yerler var mı bir de YouTube'da bazı kişiler ücretsiz etkinleştiriyor güvenilir mi?
Jetlisansdan al hem direk geliyo hemde güvenilir 3 farklı biygisayarımda kullandım.Merhaba dostlar bilgisayarıma Windows 10 Home kurdum ancak lisanslar çok pahalı Microsoft'un sitesinde çok pahalı başka uygun fiyatlı alabileceğim yerler var mı bir de YouTube'da bazı kişiler ücretsiz etkinleştiriyor güvenilir mi?
Merhaba dostlar, bilgisayarıma Windows 10 Home kurdum ancak lisanslar çok pahalı Microsoft'un sitesinde çok pahalı başka uygun fiyatlı alabileceğim yerler var mı bir de YouTube'da bazı kişiler ücretsiz etkinleştiriyor güvenilir mi?
Hocam PowerShell'i yönetici olarak açın ve şu komutu girin;
İrm https://get.activated.win/ | iex.
Bu komutu girdikten sonra yeni bir CMD ekranı açılacak biraz bekleyin. Yazılar geldikten sonra 1 seçeneğini seçin biraz bekledikten sonra Windows aktif olacaktır.
Tamamen güvenilir.
Aynı PC'yi 50 kişi kullanmıyorsunuz merak etmeyin.
Massgrave sitesinin yaptığı bişey.Peki neden böyle ücretsiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.