Güvenilir Windows 11 keyi nereden alınır?

Selamlar. Temiz kurulum yaptım sisteme. Lisans için site önerir misiniz?

Ben bugün irm https://get.activated.win | iex yaptım boot camp için (tiny11), kaçak ama kaliteli bence.
 
SağlamLisans varken yanından gecmez item satıs almıslıgım var item satıstan 20 TL'ye 2 tane kod verdi ikisi de olmadı hatta bosuna satıcıyla zaman kaybettim item satıstan CD key hariç hiçbir şey alınmaz.
yanlis saticiya denk gelmissinizdir, itemsatis ile iletisime gecmeyi denediniz mi? ayrica aktivasyon anahtari icin saglamlisansa o kadar para basmaya gerek var mi?

Sağlam lisans hiç de ucuz değil açıkçası. Sanki biraz adından satıyormuş gibime geliyor.
tam olarak oyle.
 
Yanlış saticiya denk gelmissinizdir, İtemsatış ile iletisime gecmeyi denediniz mi? Ayrica aktivasyon anahtari icin saglamlisansa o kadar para basmaya gerek var mi?

Tam olarak oyle.

20 TL için bir de onlarla ugrasmadım SağlamLisans'tan alıp 30 saniyede halletim.
 
Itemsatisin burda hakkini yedirmem ben hem alici hem satici olarak. 20tlye al aninda teslimat keyfine bak, sadece marka bilinirligi sizin onerdiginiz o site bu kadar.

20 TL için bir de onlarla ugrasmadım SağlamLisans'tan alıp 30 saniyede halletim.
Kim ugrasiyor gercekten daha once itemsatis uzerinden islem gerceklestirdiniz mi?? aninda teslimat ozelligi var satici stoklarini koyar aldigin an sana duser o key. Calismaz ise de satici zaten hayli ile bunlarin iadesini yapiyor. Emin ol "magaza" unvani olan kimse 20tl icin insanlari dolandirmaz bu riske girmez cunku itemsatis kati kurallara sahip.
 
ItemSatış kullanın 20 TL ve site seni koruyor. Satıcı vermesse kayıt gönderiyorsun paranı iade ediyor.
 
İtemsatış'in burada hakkini yedirmem ben hem alici hem satici olarak. 20TL'ye al aninda teslimat keyfine bak, sadece marka bilinirligi sizin onerdiginiz o site bu kadar.

Kim ugrasiyor gercekten daha once İtemsatış uzerinden islem gerceklestirdiniz mi? Aninda teslimat ozelligi var satici stoklarini koyar aldığın an sana duser o key. Calismaz ise de satici zaten hayli ile bunlarin iadesini yapiyor. Emin ol "magaza" unvani olan kimse 20TL icin insanlari dolandirmaz bu riske girmez cunku İtemsatış kati kurallara sahip.

Tonlarca alısverisim var ama ben sadece CD key alıyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı