- Makaleler
- 5
Sağlam lisans hiç de ucuz değil açıkçası. Sanki biraz adından satıyormuş gibime geliyor.
Selamlar. Temiz kurulum yaptım sisteme. Lisans için site önerir misiniz?
irm https://get.activated.win | iex yaptım boot camp için (tiny11), kaçak ama kaliteli bence.yanlis saticiya denk gelmissinizdir, itemsatis ile iletisime gecmeyi denediniz mi? ayrica aktivasyon anahtari icin saglamlisansa o kadar para basmaya gerek var mi?SağlamLisans varken yanından gecmez item satıs almıslıgım var item satıstan 20 TL'ye 2 tane kod verdi ikisi de olmadı hatta bosuna satıcıyla zaman kaybettim item satıstan CD key hariç hiçbir şey alınmaz.
tam olarak oyle.Sağlam lisans hiç de ucuz değil açıkçası. Sanki biraz adından satıyormuş gibime geliyor.
SağlamLisans hiç de ucuz değil açıkçası. Sanki biraz adından satıyormuş gibime geliyor.
20tl itemsatista.130 TL gayet ucuz bir Windows key için.
Yanlış saticiya denk gelmissinizdir, İtemsatış ile iletisime gecmeyi denediniz mi? Ayrica aktivasyon anahtari icin saglamlisansa o kadar para basmaya gerek var mi?
Tam olarak oyle.
Volume_MAK lisans için değil miydi o fiyat?130 TL gayet ucuz bir Windows key için.
Kim ugrasiyor gercekten daha once itemsatis uzerinden islem gerceklestirdiniz mi?? aninda teslimat ozelligi var satici stoklarini koyar aldigin an sana duser o key. Calismaz ise de satici zaten hayli ile bunlarin iadesini yapiyor. Emin ol "magaza" unvani olan kimse 20tl icin insanlari dolandirmaz bu riske girmez cunku itemsatis kati kurallara sahip.20 TL için bir de onlarla ugrasmadım SağlamLisans'tan alıp 30 saniyede halletim.
İtemsatış'in burada hakkini yedirmem ben hem alici hem satici olarak. 20TL'ye al aninda teslimat keyfine bak, sadece marka bilinirligi sizin onerdiginiz o site bu kadar.
Kim ugrasiyor gercekten daha once İtemsatış uzerinden islem gerceklestirdiniz mi? Aninda teslimat ozelligi var satici stoklarini koyar aldığın an sana duser o key. Calismaz ise de satici zaten hayli ile bunlarin iadesini yapiyor. Emin ol "magaza" unvani olan kimse 20TL icin insanlari dolandirmaz bu riske girmez cunku İtemsatış kati kurallara sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.