Güvenilir Windows key nereden alınır?

JunQhan

Decapat
Merhaba, bugün laptop ısınıyor diye servis ile bağlantı kurmuştum o sıra FreeDOS olduğunu öğrendim. Ve key e ihtiyacım varmış. Normalde sağ altta yazı vs çıkmadığından vs yeni öğrendim bunu ki neden çıkmıyordu bilmiyorum korsandı sanırım. Güvenilir Windows key alabileceğim siteler nerelerdir? Ve Windows Pro vs farkları ne bu keylerin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün laptop ısınıyor diye servis ile bağlantı kurmuştum o sıra FreeDOS olduğunu öğrendim. Ve key e ihtiyacım varmış. Normalde sağ altta yazı vs çıkmadığından vs yeni öğrendim bunu ki neden çıkmıyordu bilmiyorum korsandı sanırım. Güvenilir Windows key alabileceğim siteler nerelerdir? Ve Windows Pro vs farkları ne bu keylerin?

Saglamlisans ya da İtemsatış.

İtemsatış'tan güvenilir satıcı rozeti bulunan ve yorumları iyi olan satıcılardan alabilirsiniz.

Ben sağlamlisans kullanmıştım daha önce. Eğer Bitlocker sürücü şifrelemesi ve Hyper-V dahili sanal makine gibi özelliklere ihtiyacınız yoksa Home sürümü alabilirsiniz. Microsoft'un sitesinde Home ve Pro sürümlerin karşılaştırması var.

Kesinlikle Sağlam Lisans, ucuz ve güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı