Güvenilir Windows key satan site önerisi

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette DurmaPlay ve Saglam lisans sanırım en güvenilir key satıcılarından. Birkaç videoda AliExpress'ten de alabilirsin dediler. Emin olamadım. Bu DurmaPlay ve Saglaml isansın eyleri güvenilir mi? Burada key alıp uzun süre kullanan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
PintiPin.com

Kimse önermiyor, ben önereyim. 🙂 Daha önce alışveriş yaptım. Windows ve Office lisansları satın aldım. Hepsi çalıştı.

WhatsApp numaraları üzerinden de mesai saatleri içinde destek veriyorlar. Eğer aldığınız kodlarda bir sıkıntı yaşarsanız size yeni bir kod veriyorlar.

Arkadaşlar internette DurmaPlay ve Saglam lisans sanırım en güvenilir key satıcılarından. Birkaç videoda AliExpress'ten de alabilirsin dediler. Emin olamadım. Bu DurmaPlay ve Saglaml isansın eyleri güvenilir mi? Burada key alıp uzun süre kullanan var mı acaba?
Güvenilir. SağlamLisans'tan alışveriş yapmıştım.

Microsoft ve Microsoft'un yetkilendirdiği satıcılar dışında aldığınız tüm lisans anahtarları yasal değil ve duruma göre riskler içeriyor. Hiçbiri tavsiye edilecek siteler değil. Bu konunun crack tavsiyelerinden bir farkı yok.

Bi tık ucuzmuş güvenilirse tercih edilebilir.
3 kere alışveriş yaptım. Bir tanesinde kod çalışmadı, WhatsApp üzerinden yeni bir kod verdiler. Açıkçası sitelerinin tasarımı ve kullanımı hoşuma gittiği için ''profesyonel'' çalıştıklarını düşündüğümden onları tercih ettim. Beni pişman etmediler. Yeterli referansları olmayabilir ama deneyebilirsiniz.

Microsoft ve Microsoft'un yetkilendirdiği satıcılar dışında aldığınız tüm lisans anahtarları yasal değil ve duruma göre riskler içeriyor. Hiçbiri tavsiye edilecek siteler değil. Bu konunun crack tavsiyelerinden bir farkı yok.
Tek kullanımlıklar yine şirket üzerine alınıp satılıyor olabilir gibi geliyor. Ancak satılan OEM keylerin açık kaynak crackten daha güvenilir olup olmadığını öğrenmek pek mümkün değil, resmi yanıtsız olunca her türlü "en azından lisans" mantığıyla satılacak, alınacak.

Burda konu etik %100 legal zaten diyemeyiz ama sonuçta bu key işi windows'un elinde bir şekilde önüne geçebilirler bence ama yapmıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı