Daha önce aldığım tüm keyleri gittigidiyor üzerinden aldım. Yaklaşık 4 kez satın aldım 1 tanesi kendim için 3 tanesi çevremdeki insanlar için ve hiçbirinde en ufak bir sorun yaşamadım. Bu link işinizi görücektir muhtemelen. Satın aldıktan sonra çok geçmeden hem gittigidiyor mesaj kutunuza hem de kayıtlı olduğunuz e posta adresine mail geliyor. Hem yükseltme seçenekli kod geliyor hem de pro kullanıyorsanız pro anahtarı geliyor.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Daha önce aldığım tüm Key'leri Gittigidiyor üzerinden aldım. Yaklaşık 4 kez satın aldım 1 tanesi kendim için 3 tanesi çevremdeki insanlar için ve hiçbirinde en ufak bir sorun yaşamadım. Bu link işinizi görücektir muhtemelen. Satın aldıktan sonra çok geçmeden hem Gittigidiyor mesaj kutunuza hem de kayıtlı olduğunuz e posta adresine mail geliyor. Hem yükseltme seçenekli kod geliyor hem de Pro kullanıyorsanız Pro anahtarı geliyor.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Hocam ürünü onaylamak sizin elinizde. Siz onaylamadan karşı tarafa para gitmiyor kesinlikle. O yüzden içiniz rahat olsun satıcıyla iletişimde kalın tekrar aynı şey gerçekleşirse gerekirse siteye mesaj atın siparişi iptal etmek istiyorum diye veyahut orada iptal et varsa oradan halledebilirsiniz. İnanın 4 kez aldım hiçbir sorun yaşamadım sizin şansınıza
Hocam ürünü onaylamak sizin elinizde. Siz onaylamadan karşı tarafa para gitmiyor kesinlikle. O yüzden içiniz rahat olsun satıcıyla iletişimde kalın tekrar aynı şey gerçekleşirse gerekirse siteye mesaj atın siparişi iptal etmek istiyorum diye veyahut orada iptal et varsa oradan halledebilirsiniz. İnanın 4 kez aldım hiçbir sorun yaşamadım sizin şansınıza
Hocam benim önerdiyim yere bakar mısınız ben 3 tane almıştım ve ucuz yani dolandırsa gidecek 7 TL pek birşeyde yok 60TL'ye dolandırılmak var ben tercihi size bırakıyorum.
Haydaa 7 TL olan anahtar 60 TL olmuş sizin ürün satışa kapanmış hocam.
Neden böyle oldu acaba?