CapElec33 Zeptopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Herkese merhaba, ben şu AliExpress, alibaba, banggod gibi siteleri merak ediyorum oralardan alışveriş ucuz olur mu? Gümrük vergisi bize çok pahalıya mal olur mu? Elektronik ürünler dahil. Bilgi verirseniz çok teşekkür ederim hayırlı günler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Herkese merhaba, ben şu AliExpress, alibaba, banggod gibi siteleri merak ediyorum oralardan alışveriş ucuz olur mu? Gümrük vergisi bize çok pahalıya mal olur mu? Elektronik ürünler dahil. Bilgi verirseniz çok teşekkür ederim hayırlı günler.
AcarCnr Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Tashkent, Uzbekistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 21 Haziran 2022 #11 Evet ödeme kısmında gözüküyor. Banggood'da ise "Türkiye Direct Posta" gibi bir seçenek var kargo da onu seçersen uğraşmazsın. Artı 0 Eksi
Evet ödeme kısmında gözüküyor. Banggood'da ise "Türkiye Direct Posta" gibi bir seçenek var kargo da onu seçersen uğraşmazsın.
KS KS CapElec33 Zeptopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #12 AcarCnr dedi: Evet ödeme kısmında gözüküyor. Banggood'da ise "Türkiye Direct Posta" gibi bir seçenek var kargo da onu seçersen uğraşmazsın. Genişletmek için tıkla... eyvallah çok sağolun. Artı 0 Eksi
AcarCnr dedi: Evet ödeme kısmında gözüküyor. Banggood'da ise "Türkiye Direct Posta" gibi bir seçenek var kargo da onu seçersen uğraşmazsın. Genişletmek için tıkla... eyvallah çok sağolun.