yahyaturan Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 DDU için güvenli modu aktif ettim ama PIN gelmiyor. PIN'i yazamıyorum. Masaüstüne erişemediğimden iptal de edemiyorum. Ne yapabilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör Son düzenleme: 30 Haziran 2021
DDU için güvenli modu aktif ettim ama PIN gelmiyor. PIN'i yazamıyorum. Masaüstüne erişemediğimden iptal de edemiyorum. Ne yapabilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 63.774 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 30 Haziran 2021 #2 Güvenli moda PIN ile giremezsiniz şifre ile girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS yahyaturan Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Ali Güngör dedi: Güvenli moda pın ile giremezsiniz şifre ile girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şifre yok peki nasıl yapacağım, konu hakkında hiçbir bilgim yok maalesef rahatsızlıkta veriyorum kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Ali Güngör dedi: Güvenli moda pın ile giremezsiniz şifre ile girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şifre yok peki nasıl yapacağım, konu hakkında hiçbir bilgim yok maalesef rahatsızlıkta veriyorum kusura bakmayın.