Güvenli önyükleme nasıl açılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izle yapabilirsin

Gigabyte A520M k V2 evet 11 kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Abi gayet yeterli anlatmış :) bunu izlemeniz fayda edecektir.

Abi gayet yeterli anlatmış :) bunu izlemeniz fayda edecektir.

bunu denemeye zaman buldum yaptım ama msinfo32 den baktım orda guvenlı onyukleme desteklenmıyor denmekte bunu nasıl halledicegimi anlamadım

Bunu denemeye zaman buldum yaptım ama msinfo32'den baktım orada guvenlı onyukleme desteklenmıyor denmekte bunu nasıl halledicegimi anlamadım.

BIOS'ta fTPM seçeneğini enable yapın.

Düzenleme başka bir kaynaktan buldum:

1) bilgisayarı yeniden başlat hocam. Yeniden başlattıktan sonra durmadan delete tuşuna bas. Karşına BIOS ekranı gelecek. Eğer Advanced Mod'da değilse F2 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Başta tweaker sekmesine girip XMP'nin profile 1 de olup olmadığını kontrol et. Eğer profile 1 değilse onu profile 1 yap.
2) ondan sonra boot sekmesine tıkla. Gelen ekranda CSM Support göreceksin. Onu disabled yapıp BIOS'tan kaydedip çık. Ondan sonra BIOS'a tekrardan gir. Girdikten sonra gene boot sekmesine gir. Oradan en altta yazan Secure Boot'a tıkla. Ondan sonra Secure Boot'u enabled konuma getir. Ondan sonra gene kaydedip çık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı