Güvenlik soruşturması ne zaman sonuçlanır?

Ahmet Begovic

Hectopat
Yaklaşık 1.5 ay önce kültür ve turizm bakanlığına memur olarak mülakatsız atanmıştım. Evraklar son güne kaldığı için gidip teslim ettik. Bayramdan önceye denk gelmişti. 1 ay oldu sayılır. Peki bu yaklaşık olarak ne zaman sonuçlanacak? Bu aşamada bir şey yapmamıza gerek var mı ve sonuçlandığı nereden öğrenebiliriz? Buraya açmam gereken bir konu olmayabilir. Şimdiden kusuruma bakmayın fakat yazdığım hiçbir yerde cevap alamadım.

Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok tam 1 ay dolduğunda haber gelmişti banada. Biraz zaman alan bir süreç. Soruşturma aşamasına geldiyseniz her şekilde sonuca ulaşır içiniz rahat olsun sadece haber bekleyin :) Hayırlı olsun şimdiden.

Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok tam 1 ay dolduğunda haber gelmişti bana da. Biraz zaman alan bir süreç. Soruşturma aşamasına geldiyseniz her şekilde sonuca ulaşır içiniz rahat olsun sadece haber bekleyin :) hayırlı olsun şimdiden.

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim birazcık silik oluyor böyle konuların cevapları bakanlığı aradığımda da bana soruşturma hariç bütün bilgileri verdiler ve beklemem gerektiğini söylediler o yüzden aklıma takılmıştı tekrardan teşekkür ederim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı