Güz dönemi uzaktan kayıt dondurulur mu?

variemert

Kilopat
Arkadaşlar merhaba kayıt dondurma işlemi için öğrenci işleri şefini aradım, bana okula gelip dilekçe doldurmamı söyledi ve elimdeki diğer belgeleri de getirmemi istedi. Ben okuluma uzak bir şehirde okuyorum PTT ile kargolasam olmaz mı diye sordum. Şef bilmediğini söyleyip daha yetkili bir numara verdi fakat açan yok sabahtandır. Uzaktan kayıt dondurma işlemi mümkün müdür sizce? Çok uzakta olanlar nasıl gitsin ki?

Gmail'den bile dilekçeyi yollayabilirsiniz. Arkadaş koltuğundan bile kalkmak istememiş herhalde. Ben Gmail ile dilekçe yollayıp dondurdum.

Normalde olması gerekiyor ama işgüzar olduklarından kabul etmeyebiliyorlar.

Zorlarsanız sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.

Gmail'den bile dilekçeyi yollayabilirsiniz. Arkadaş koltuğundan bile kalkmak istememiş herhalde. Ben Gmail ile dilekçe yollayıp dondurdum.

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum çok canım sıkıldı, öğrenci işleri şefi bilmiyorum diyorsa ben nereden öğrenebilirim ki? Dilekçenin örneği internette var mı acaba ben tam olarak bilmiyorum nasıl bir dilekçe yazacağımı. Yalnızca elimde mazeret belgem var dondurma için.
Normalde olması gerekiyor ama işgüzar olduklarından kabul etmeyebiliyorlar.

Zorlarsanız sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.

Gerçekten telefonu açarken bile sanki bir eğitim kurumunu değil de kahvede oturan dayılardan birini aramış gibi hissettiriyorlar.

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum çok canım sıkıldı, öğrenci işleri şefi bilmiyorum diyorsa ben nereden öğrenebilirim ki? Dilekçenin örneği internettte var mı acaba ben tam olarak bilmiyorum nasıl bir dilekçe yazacağımı. Yalnızca elimde mazeret belgem var dondurma için.
Bu sorunu Akdeniz Üniversitesi'nde yaşamıştım. İstanbul'dan kalkıp gitmek zorunda kalmıştım.

Öğrenci bilgilerinle beraber kaydını dondurmak istediğini beyan eden bir paragraf yeterli.

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum çok canım sıkıldı, öğrenci işleri şefi bilmiyorum diyorsa ben nereden öğrenebilirim ki? Dilekçenin örneği internette var mı acaba ben tam olarak bilmiyorum nasıl bir dilekçe yazacağımı. Yalnızca elimde mazeret belgem var dondurma için.

Gerçekten telefonu açarken bile sanki bir eğitim kurumunu değil de kahvede oturan dayılardan birini aramış gibi hissettiriyorlar.

Sıkıştır telefonda. Ben bana bilmiyorum denilince kaç senedir çalışıyorsunuz? Diye sormuştum. İlla dekana mı ulaşmam gerek de. Böyle iş olmaz ben uzakta yaşıyorum. Tarzı konuşarak biraz emrivaki yapın. İlla okula gidilmesi gereken bir işlem değil çünkü bu.

Bu sorunu Akdeniz üniversitesi'nde yaşamıştım. İstanbul'dan kalkıp gitmek zorunda kalmıştım.

Öğrenci bilgilerinle beraber kaydını dondurmak istediğini beyan eden bir paragraf yeterli.

İnşallah benim de gitmeme gerek kalmaz gerçekten gidebilecek durumda değilim ne yazık ki.
Sıkıştır telefonda. Ben bana bilmiyorum denilince kaç senedir çalışıyorsunuz? Diye sormuştum. İlla dekana mı ulaşmam gerek de. Böyle iş olmaz ben uzakta yaşıyorum. Tarzı konuşarak biraz emrivaki yapın. İlla okula gidilmesi gereken bir işlem değil çünkü bu.

İnsanı nasıl uğraştırıyorlar ya. Danışman hocama öğrenci işlerinin bana bilgi vermediğini söylediğim akademik bir mail atıyorum belki kendisi bana bilgi verir diye. Yanlış yapıyor muyum sizce, mail atmam uygun olur mu?

İnşallah benim de gitmeme gerek kalmaz gerçekten gidebilecek durumda değilim ne yazık ki.

İnsanı nasıl uğraştırıyorlar ya. Danışman hocama öğrenci işlerinin bana bilgi vermediğini söylediğim akademik bir mail atıyorum belki kendisi bana bilgi verir diye. Yanlış yapıyor muyum sizce, mail atmam uygun olur mu?

Atın atın. Ulaşabildiğiniz, yardım alabildiğiniz insanlara ulaşın. Ben ulaşmakta ayrı zorluk, dondurmada ayrı zorluk yaşadım. Baktım kibar kibar olmuyor sıkıştıra sıkıştıra hallettirdim.

Arkadaşlar en son danışman hocama mail atmıştım, kendisi aynı gün bana geri dönüş yaptı ve bu haftayı kastederek birkaç gün daha aramamamı ardından ulaşamazsam kendisine tekrar mail atmamı istedi. Bu hafta pazartesi ve salı ulaşmaya çalıştım yüksekokul sekreterine fakat ulaşamadım. Danışman hocamdan tekrar yardım istedim bugün ve kendisi yüksekokul sekreteriyle görüşüp bilgi almış benim için. Uzaktan kargolayabileceğimi söyledi okulun adresine. Size de çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Buraya tekrar yazıyorum belki daha sonra başkaları da kayıt dondurma işleminde sıkıntı çeker ve bu başlığı görür diye. Danışman hocanızla iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar.
@Vivaldi12 ve @Rosalind tekrar teşekkür ederim size de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı