Güzel bir vücuda nasıl sahip olunur?

babapro32

Femtopat
Daha fazla  
13 yaşımdayım. Boyum 171 ve 48 kiloyum. Çok zayıfım, bu fizikle rahat edemiyorum çok ezik gözüküyorum. Arkadaş ortamında alay konusu olup ezilmekten bıktım. Öyle hayvan gibi bir şeyler değil, şekilli ve normal kütleli vücut istiyorum. Evdeki imkanlarla ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam kalisteniks sizi büyük oranda geliştirecektir bir de kalori almaya bakın.

İdeal kilonu bulup o kiloya ya da birkaç kilo azına kadar şeker meker bakmadan ne varsa yiyip kilo alacaksın. Sonrasında 300-400 kalori fazlasıyla devam edeceksin. Salona yazılabilirsin.

İdeal kilonu bulup o kiloya ya da birkaç kilo azına kadar şeker meker bakmadan ne varsa yiyip kilo alacaksın. Sonrasında 300-400 kalori fazlasıyla devam edeceksin. Salona yazılabilirsin.
Ne yazık ki salona katılma imkanım yok. Ayarlanabilir dambıl ve halter setim var. Program veya alet tavsiyeniz var mıdır hocam?

hocam kalisteniks sizi büyük oranda geliştirecektir bir de kalori almaya bakın.
Kalisteniksi nereden öğrenebilirim hocam?

Ne yazık ki salona katılma imkanım yok. Ayarlanabilir dambıl ve halter setim var. Program veya alet tavsiyeniz var mıdır hocam?

Kalisteniksi nereden öğrenebilirim hocam?

Hocam hangi dambil ve barlara, agirliklara sahipsiniz. Ayrıca ne bulursaniz yiyin oyle diyeyim.

Bu programla ne kadar sürede şekilli bir vücuda sahip olabilirim hocam?
Ayrıca bunları kaç günde bir ve hangi aralıklarla yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…