Güzel hikayeli oyunları bitirdiğinizde nasıl hissediyorsunuz?

Şu şekil boşluğa giriyorum;
istockphoto-1324279558-640x640.jpg
 
Şahsen ben boşluğa düşmüş hissediyorum. Bunu en çok Titanfall 2, Uncharted ve The Last of Us gibi oyunlarda yaşıyorum yani dediğiniz gibi güzel hikayeli oyunlarda eğer bu türde oyun istiyorsanız da bu dediğim 3 oyunun üzerine birkaç oyun önerebilirim.
 
Portal 1'i bitirdiğimde çok hissettiğim bir şey olmadı, ancak Portal 2'yi bitirdiğimde başta mutluydum(cidden sonu güzeldi), sonra canım sıkıldı artık görecek bir şey kalmadığı için. Hikaye modunu da defalarca da tekrar bitirdim ama tabi ki o ilk seferki tadı vermiyor. Şimdilik atölye haritalarıyla eğleniyoruz.

God Of War'da da yine aynı his oluştu. Tamam bunda en azından Valkürler falan var da onlar da yine bir yere kadar sonra yine bitmiş oluyor. Mesela ben GoW'u 3 kere bitirmiştim.

Biri "Dengeli Bir Tecrübe İsterim"de, biri "Zorlu Mücadeleler Peşindeyim"de biri de "Ben Bir Savaş Tanrısıyım" modundaydı. Sanırım oyunu hatim ettim 2 defa NG+ yapıp hem ana hikayeyi, hem de valkürleri bitirip.
 
Fikrinizi merak ettim. Şöyle söyleşi tarzı veya güzel hikayeli oyunları bitirdiğinizde nasıl hissediyorsunuz? Rahatlamış mı, mükemmel bir şaheseri bitirmenin verdiği hüzün mü, mutluluk mu? Mesela ben stanley Parable'ın yayıncısın oyunlarını bitirdiğimde, ya da portal serisini bitirdiğimde keyiflenmiştim ve yüzümde tatmin dolu bir gülümseme vardı ( Portal 2'deki son şarkıya ağlamıştım) onun dışında Batman Arkham City oynuyorum şu an, bitmesine üzüleceğim, zira bilgisayarım serinin son oyunu olan Dark Knight'ı Low'da 20FPS oynatır :(. Neyse siz nasıl hissediyorsunuz güzel bir oyun bitince?

20231122224007_1.jpg
Şu şekil bakışıyoruz ekranla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı