Güzel kızların gerçek niyeti para mı?

Fazla ilgi ego yapar egoda niyeti para yapar(yani kısacası bi' tarafı kalkar.). Bence böyle yani benim görüşüm bu.

Jira hocam çok geç oldu pardon ama şöyle yapılabilir aslında.

Misal kızı yeni tanırken (ilk yemek değil) şöyle dersek "Ya ekonomik sıkıntılarım var bugün çıkamayız yada bugünkü hesabı sen ödesen?" gibisinden kızın vereceği iki cevap var. Ya olmaz deyip bahane uyduracak yada olur gibisinden onaylayacak. Şahsen bir insanın böyle bir anda parayı verebileceğini düşünüyorum. Sonuçta yemek parası en fazla ne olabilir ki? Direk kızın ne olduğu anlaşılır bile.

Genelde bar gibi ortamlarda tanışılan kızlarda çok paracı oluyor. En güzeli bırak karşına çıksın. En hayırlısı odur derler ya.

Türkiye de daha çok sanki. Daha çok derken şöyle: Bir erkeğin arabası olacak, boyu 185 olacak, kaslı olacak, parası olacak, biraz keko olacak, evi olacak vs. Peki senin neyin var ? Bunu diyen bazı kızlar 100 kilo ve 160 filan. Tamam kendi seçimlerin olsun fakat bu kriterlere sende uy bari. Şu üstteki saydığım özelliklere bakar mısınız ya ? Üstteki derken "en iyi erkekk" kriterlerine. Tabii zenginlik içinde sevgili olan hatta evlenen kızlar var. O çok alçakça ya. Ama erkeğinde biraz duruma hakim olması gerekiyor gibime geliyor.

Tabii ki de fakir birisinin yanında güzel kız göremezsin(çok nadir) yokturda zaten, altında arabası olanın yanında da çıtırları oluyor.

Güzel olup para için çıkan kişiler olabilir, güzel kızların hepsi parası olan adama parası için aşık olmuyor. Konunun başlığına vereceğim cevap evet değil, fakat hayır da değil. İlk cümlemi cevap olarak alabilirsiniz.

"...kıyafet seçer gibi erkeğin..." cümlenizeyse şunları yazmak istiyorum: Benim için dış görünüş ilk sırada geliyor, karşımdaki kişi dış görünüş olarak benim gözümde yeterli değilse ben o kişiyi bırakırım, başka kişilere bakarım. Fakat "ilk sırada geliyor" yazmıştım hatırlarsınız, yani sadece dış görünüşe göre ilişkiye girmez karşıdaki kişinin karakterine de bakarım. Ben şu an Türkiye'de yaşayan çoğu kişinin dış görünüşe bakmayıp sadece karaktere baktığına veya dış görünüşe çok az bakıp sadece karakterine göre sevgili olduğuna veya evlendiğine inanmıyorum.

Eğer bir kişiyle ilişkiye girmek istiyorsanız şu lafı ara sıra düşünün: "Sevgili olamayabiliriz, çünkü beni sevmiyor olabilir." kendinizi bu şekilde hazırlayabilirsiniz ve eğer sevgili olamazsanız daha az üzülürsünüz (benim düşüncem).

Bilmiyorum fakat Şeyma Su Başı gibi zengin koca avcıları var.

Herkesin aşk ilişkilerini yorumlaması farklıdır.Emin olduğum şey ise kızların fakir erkeklerle olmak istememesi.

Olay para değil, ağzı laf yapan birisiysen ve average tipin varsa es vermediğin ve aşırı ilgi göstermediğin sürece karşındakiyle iletişimini stabil tutabilirsin. İnsanların yaptığı en büyük hata kızlara aşırı ilgi göstermek, ortalama üstü bir kız elini sallasa ilgi gösterecek yüzlerce erkekle karşılaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…