Güzel kızların gerçek niyeti para mı?

Kadınlığını, biraz da güzelse güzelliğini kullanarak ''zengin koca avına'' çıkan kadın çok mu? Evet, çok.

Bütün güzel kadınlar öyle mi? Hayır.

Özünde bu meseleler karakter meselesi mi? Kişiden kişiye değişir mi? Evet.

Anlayacağın, cevap evet ya da hayır değil. Gold digger'a denk gelmek istemiyorsanız iyi tanıyacaksanız ilişki yaşadığınız insanı. Böyle insanlar para varken yanınızdayken, yokken de aynı hızda toz olur. Kötü gün değil, iyi gün aşklarıdır :)
Jira hocam çok geç oldu pardon ama şöyle yapılabilir aslında.

Misal kızı yeni tanırken (ilk yemek değil) şöyle dersek "Ya ekonomik sıkıntılarım var bugün çıkamayız yada bugünkü hesabı sen ödesen?" gibisinden kızın vereceği iki cevap var. Ya olmaz deyip bahane uyduracak yada olur gibisinden onaylayacak. Şahsen bir insanın böyle bir anda parayı verebileceğini düşünüyorum. Sonuçta yemek parası en fazla ne olabilir ki? Direk kızın ne olduğu anlaşılır bile.

Genelde bar gibi ortamlarda tanışılan kızlarda çok paracı oluyor. En güzeli bırak karşına çıksın. En hayırlısı odur derler ya.
 
Türkiye de daha çok sanki. Daha çok derken şöyle: Bir erkeğin arabası olacak, boyu 185 olacak, kaslı olacak, parası olacak, biraz keko olacak, evi olacak vs. Peki senin neyin var ? Bunu diyen bazı kızlar 100 kilo ve 160 filan. Tamam kendi seçimlerin olsun fakat bu kriterlere sende uy bari. Şu üstteki saydığım özelliklere bakar mısınız ya ? Üstteki derken "en iyi erkekk" kriterlerine. Tabii zenginlik içinde sevgili olan hatta evlenen kızlar var. O çok alçakça ya. Ama erkeğinde biraz duruma hakim olması gerekiyor gibime geliyor.
 
Tabii ki de fakir birisinin yanında güzel kız göremezsin(çok nadir) yokturda zaten, altında arabası olanın yanında da çıtırları oluyor.
 
Arkadaşlar, harbiden 2 ay Cenk Hoca'nın dediklerini dinledikten sonra düşündüm, ve şöyle söyleyeyim adam haklı. Erkekler kızlara aşık olur, kızlar paranın getirdiği güce. Bakın para değil, paranın getirdiği güç ve özgürlük. Buna bağlı olarak tabii ki mutluluk hormonları ile erkeğe de aşık oluyor veya hoşlanıyor. 1968 Mustang misali güzel ama çok yakıyor. Her ne kadar genelleme yapmak istemesem de maalesef gerçekler böyle arkadaşlar. 1980 veya 90 gibi sosyal medyanın olmadığı dönemde yaşasaydık, evet genelleme yapmam yanlış olurdu.

Bakın benim yakın arkadaşım Among Us'dan oynadığı kızların Instagram'ını alıyor ve konuşuyor. Adam hiç aşık olmadı, gerçeklerin ne olduğu yeminle hiç bilmiyor, ergenliğin sanki tam ortasında gibi hareket ediyor. Buna bağlı olarak ben ondan 50 kat olgunum. Kızlara yazmadan önce saçma sapan sözlerle giriş yapıyor vs.
Ben tam 1 sene önce çok fena aşık olmuştum. Kız çok güzeldi ve tabii ki olmadı. Daha sonra 4 ay kafamdan çıkmamasından sonra yavaş yavaş unuttum. Her neyse ben sadece arkadaş ve kendim aramda bir kıyaslama yaptım.

(Üstteki örneği verme sebebim): Kızlar sanki kıyafet seçer gibi erkeğin dış görünüşüne bakarak sevgili yapmaya başladılar. Bunu beğenmedim sen geç, sen böylesin sen şöylesin diye içinden konuşa konuşa insan elerler.

Platonik aşk hayatınızda bulacağınız en en büyük bela. Eğer sonucunun çıkmaz olacağını biliyorsanız, en yakın zamanda unutun. Bakın tecrübeme bağlı olarak söylüyorum gerçekten boşa sürünürsünüz. (Ben şu an aşık vs. değilim, konu açıldığı için söylüyorum.)

Siz başlıktaki sorum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güzel olup para için çıkan kişiler olabilir, güzel kızların hepsi parası olan adama parası için aşık olmuyor. Konunun başlığına vereceğim cevap evet değil, fakat hayır da değil. İlk cümlemi cevap olarak alabilirsiniz.

"...kıyafet seçer gibi erkeğin..." cümlenizeyse şunları yazmak istiyorum: Benim için dış görünüş ilk sırada geliyor, karşımdaki kişi dış görünüş olarak benim gözümde yeterli değilse ben o kişiyi bırakırım, başka kişilere bakarım. Fakat "ilk sırada geliyor" yazmıştım hatırlarsınız, yani sadece dış görünüşe göre ilişkiye girmez karşıdaki kişinin karakterine de bakarım. Ben şu an Türkiye'de yaşayan çoğu kişinin dış görünüşe bakmayıp sadece karaktere baktığına veya dış görünüşe çok az bakıp sadece karakterine göre sevgili olduğuna veya evlendiğine inanmıyorum.

Eğer bir kişiyle ilişkiye girmek istiyorsanız şu lafı ara sıra düşünün: "Sevgili olamayabiliriz, çünkü beni sevmiyor olabilir." kendinizi bu şekilde hazırlayabilirsiniz ve eğer sevgili olamazsanız daha az üzülürsünüz (benim düşüncem).
 
Olay para değil, ağzı laf yapan birisiysen ve average tipin varsa es vermediğin ve aşırı ilgi göstermediğin sürece karşındakiyle iletişimini stabil tutabilirsin. İnsanların yaptığı en büyük hata kızlara aşırı ilgi göstermek, ortalama üstü bir kız elini sallasa ilgi gösterecek yüzlerce erkekle karşılaşabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı