Güzel kokmak için ürün önerileri

Herkes kozmetik ürün önerisi vermiş ama bence daha önemli bir şey var. O da diyetin ve su tüketimin.
Çok baharatlı / acı yemekler terlemenize, sarımsak, soğan, brokoli, lahana, karnabahar, turp gibi sülfür bakımından zengin yiyecekler ise kötü kokmanıza sebep oluyor. Çünkü bu sülfürün fazlası idrarrdan ziyade ter ile de atılıyor. Bol bol su içmek ise bu kötü kokuları azaltıyor.

Kabak lifli doğal kese kullanmak, ölü deri temizliği için oldukça etkilidir ve cildinizi pürüzsüzleştirir. Şampuan seçiminizde kokudan çok saç sağlığını ön planda tutmanız daha doğru olacaktır. Parfüm ve deodorant ile güzel kokmak mümkün, ancak duş jeli ve kese rutini uygulamak, cildinizdeki ölü deri ve ter kokusunu ortadan kaldırarak daha taze bir his bırakır. Ölü deri birikimi kokuyu artırabilir, bu yüzden düzenli olarak temizlemek önemlidir.

Parfüm önerim: Louis Vuitton imagination(sadece yaz) veya nishane hacivat(4 mevsimde de kullanilir) en çok övgü aldığım bazen sırf parfümü koklamak için dibime giren insanlara şahit olduğum 2 parfümdür bu koku kalitesi olarak ikisi de çok üst düzey burun tırpalamayan ama aynı zamanda yayılımı iyi olan kokular eğer bütçeyi çok aşıyorlarsa Hugo Boss man önerebilirim.

Roll on önerisi: Çok da abartmaya gerek yok Rexona men Sport.

Duş jeli önerisi: Yves'ten almanızı tavsiye ederim koku için fakat feminen gelebilir onun dışında daha önce duydugum Shea Butter Shower Oil - Shea Duş Yağı önerebilirim fakat daha önce hiç kullanmadım araştırıp karar vermeniz daha iyi olacaktır.

Losyon olarak da güzel kokan herhangi bir losyonu tercih edebilirsiniz.

Deodoranta göre daha iyi bence terlemeyi engelliyor nemli içeriği sayesinde ve ter kokusunu minimalize ediyor deodorant gibi aslında sadece uygulaması ve içerigi farklı.

Rexona men tuning Special Edition V8 tere karşı en çok koruma sağlayanı eğer ter kokusundan nefret ediyorsanız bunu kullanabilirsiniz terlemeyi engelliyor terleseniz bile kokuyu bastırıyor.

Hocam şimdi aşağıdaki fotoğraflardaki ürünleri almayı düşünüyorum bir yorumunuzu alabilir miyim? (sizin önerdiğiniz parfümü bulamadım bu arada) bir de hocam losyon bakamadım sonradan gördüm. Losyon gerekli midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250409_162515_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250409_162515_Trendyol.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20250409_162116_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250409_162116_Trendyol.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20250409_153843_Chrome.jpg
    Screenshot_20250409_153843_Chrome.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20250409-WA0002.jpeg
    IMG-20250409-WA0002.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 26
Hocam şimdi aşağıdaki fotoğraflardaki ürünleri almayı düşünüyorum bir yorumunuzu alabilir miyim? (sizin önerdiğiniz parfümü bulamadım bu arada) bir de hocam losyon bakamadım sonradan gördüm. Losyon gerekli midir?

Hocam attığınız ürünleri (kese ve roll on hariç) kokusuna bakıp seçmeniz daha iyi olacaktır size önerim yakınınızdaki AVM'ye gittiğinizde Sephora gibi bir mağazaya girip parfümleri koklayın hoşunuza giden olursa alın parfümü kör almak sıkıntı çok övülen bazı parfümler bana acayip kötü geliyor mesela kişisel zevk olduğu için, bu yüzden önerim hem duş jelini hem de parfümü koklayıp öyle karar verin.

Losyon olsa da olur olmasa da olur hocam vucudun nem dengesini sağlarsanız daha iyi olurdu ama illa şart değil bu arada bence yaza uygun kokular seçmeniz daha iyi olacaktır + olarak bütçede sıkıntı yoksa Bleu De Chanel parfümünü alabilirsiniz 4 mevsimde de akar gider iyidir

Son düzenleme:
David walker al bence erkeksi olsun :)
Hocam zaten david walker değil mi attığım

Hocam attığınız ürünleri (kese ve roll on hariç) kokusuna bakıp seçmeniz daha iyi olacaktır size önerim yakınınızdaki AVM'ye gittiğinizde Sephora gibi bir mağazaya girip parfümleri koklayın hoşunuza giden olursa alın parfümü kör almak sıkıntı çok övülen bazı parfümler bana acayip kötü geliyor mesela kişisel zevk olduğu için, bu yüzden önerim hem duş jelini hem de parfümü koklayıp öyle karar verin.

Losyon olsa da olur olmasa da olur hocam vucudun nem dengesini sağlarsanız daha iyi olurdu ama illa şart değil bu arada bence yaza uygun kokular seçmeniz daha iyi olacaktır + olarak bütçede sıkıntı yoksa Bleu De Chanel parfümünü alabilirsiniz 4 mevsimde de akar gider iyidir

Hocam bütçem o kadarına el vermez. Hacivat parfüm zaten 7 liraymış. David walker parfümlerini kokladım hocam. Gerçekten hoşuma gitti. Duş jellerinde sizin dediğiniz gibi yvese gittim. 9 tane vardı. Sadeec yulaf kokuluyu beğendim. İnternetten hepsini sipariş edeceğim. Ayrıca güzel kokmak için losyon da alırım gerekirse. Sadece bugün bakmayı unutmuşum. Gerekirse avmye gider güzel kokanı alırım. David walker parfüm nasıldır hocam? Hocam çok soruyorum kusra bakmayın bu arada? Dediğim gibi losyon gerekli midir?

Son düzenleme:
Hocam zaten david walker değil mi attığım

Hocam bütçem o kadarına el vermez. Hacivat parfüm zaten 7 liraymış. David walker parfümlerini kokladım hocam. Gerçekten hoşuma gitti. Duş jellerinde sizin dediğiniz gibi yvese gittim. 9 tane vardı. Sadeec yulaf kokuluyu beğendim. İnternetten hepsini sipariş edeceğim. Ayrıca güzel kokmak için losyon da alırım gerekirse. Sadece bugün bakmayı unutmuşum. Gerekirse avmye gider güzel kokanı alırım. David walker parfüm nasıldır hocam? Hocam çok soruyorum kusra bakmayın bu arada? Dediğim gibi losyon gerekli midir?
Yok sıkıntı yok soru sormanız daha iyi sıkılıyorum zaten, david ne çok iyi ne çok kötü bir marka bana göre alınabilir eğer bütçeniz kısıtlı ise

Ah be lüks marka sanmıştım o kadar. Peki losyon alayım mı sizce.

Hocam eğer ucuza parfüm almak isterseniz Instagram'da koku güncesi denen bir Instagram sayfası var arkadaş yurt dışından getirdiği için discounterlerden ucuza alıyor vergi falan olmayınca da normalde 14K olan parfümü bile 7Kdan satabiliyor bir deneyin derim. Eğer parfümler hakkında merakınız varsa da küçük deneme kapsülleri satıyor arkadaş orijinal parfümlerin merak ettiklerinizi üzerinizde deneyebilir sonrasında çok severseniz alabilirsiniz.

Hocam eğer ucuza parfüm almak isterseniz Instagram'da koku güncesi denen bir Instagram sayfası var arkadaş yurt dışından getirdiği için discounterlerden ucuza alıyor vergi falan olmayınca da normalde 14K olan parfümü bile 7Kdan satabiliyor bir deneyin derim. Eğer parfümler hakkında merakınız varsa da küçük deneme kapsülleri satıyor arkadaş orijinal parfümlerin merak ettiklerinizi üzerinizde deneyebilir sonrasında çok severseniz alabilirsiniz.
Yok be hocam. David walker hoşuma gitti gerçekten. Arkadaşlarım bazen okula parfüm getiriyor. Nerdeyse hepsi aynı kokuyor ve güzel de değil. Hocam bide keseyi aldım duş jelini aldım da banyo yaparken ya da duş alırken hangi sırayla nasıl ne kadar yapacaz? Şampuanımda var clear men.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı