Güzel kokmak için ürün önerileri

Hocam zaten david walker değil mi attığım

Hocam bütçem o kadarına el vermez. Hacivat parfüm zaten 7 liraymış. David walker parfümlerini kokladım hocam. Gerçekten hoşuma gitti. Duş jellerinde sizin dediğiniz gibi yvese gittim. 9 tane vardı. Sadeec yulaf kokuluyu beğendim. İnternetten hepsini sipariş edeceğim. Ayrıca güzel kokmak için losyon da alırım gerekirse. Sadece bugün bakmayı unutmuşum. Gerekirse avmye gider güzel kokanı alırım. David walker parfüm nasıldır hocam? Hocam çok soruyorum kusra bakmayın bu arada? Dediğim gibi losyon gerekli midir?
O zaten ben de onu seç diyorum. Ne demek istediğini anlamadım.🤔

Tamam hocam. Keseye duş jeli mi süreceğiz?
Evet onun için de bunu tavsiye ederim ben de kullanıyorum. Agarta Doğal Aha Lavanta Duş Jeli 400 ml

Yok be hocam. David walker hoşuma gitti gerçekten. Arkadaşlarım bazen okula parfüm getiriyor. Nerdeyse hepsi aynı kokuyor ve güzel de değil. Hocam bide keseyi aldım duş jelini aldım da banyo yaparken ya da duş alırken hangi sırayla nasıl ne kadar yapacaz? Şampuanımda var clear men.
Clear meni de bırak hocam emşn ol saçını güçsüzleştiren döken bunlar. Domuz yağı var bunlarda büuük ihtimal ama kimse umursamıyor.Millet bunları hep reklamı gösteriiliyor herkes bunları alıyor diye bişey sanıyor algıya kapılıyor. Ben bu şampuanı kullanıyorum doğla mis gibi zeytinyağlı şampuanç Ayet-hadisi şerif de var zeytinyağ hakkında. Zeytinyağı ve defneli. Hİç bir bağım yok markayla. Flora Eritilmiş Zeytinyağlı Defneli Şampuan Sabun 400 Ml

Son düzenleme:
Evet onun için de bunu tavsiye ederim ben de kullanıyorum. Agarta Doğal Aha Lavanta Duş Jeli 400 ml

Clear meni de bırak hocam emşn ol saçını güçsüzleştiren döken bunlar. Domuz yağı var bunlarda büuük ihtimal ama kimse umursamıyor.Millet bunları hep reklamı gösteriiliyor herkes bunları alıyor diye bişey sanıyor algıya kapılıyor. Ben bu şampuanı kullanıyorum doğla mis gibi zeytinyağlı şampuanç Ayet-hadisi şerif de var zeytinyağ hakkında. Zeytinyağı ve defneli. Hİç bir bağım yok markayla. Flora Eritilmiş Zeytinyağlı Defneli Şampuan Sabun 400 Ml
Tamamdır. Onu alacağım. Şampuan kokusu nasıldır? Kaç günde bir kullanalım? Başka tavsiyeniz var mı?

Önümüz yaz,Dose parfümden hacivat, imagination çek.
Sağlık açısından sorun teşkil etmediği için siveno sportif roll on kullanmanı öneririm.
Kendimden örnek vereyim, her gün duş alıyorum lakin her gün saçıma şampuan vb. sürmüyorum.
Bu dediklerimi yaparak her gün miss gibi kokabilirsin(Sigara içmesek birde keşke)

Tamam hocam. Keseye duş jeli mi süreceğiz?

Hayır hocam keseye duş jeli falan sürmeyeceksin duş jeli için lif almanız lazım nöce kese ile keseleyin kendinizi sonrasında lif ile duj jelini vucudunuza yedirin sonrasında.

Tamamdır. Onu alacağım. Şampuan kokusu nasıldır? Kaç günde bir kullanalım? Başka tavsiyeniz var mı?

Şampuanı saç yapınıza göre seçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Hayır hocam keseye duş jeli falan sürmeyeceksin duş jeli için lif almanız lazım nöce kese ile keseleyin kendinizi sonrasında lif ile duj jelini vucudunuza yedirin sonrasında.

Şampuanı saç yapınıza göre seçmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Hocam şimdi biriniz keseye duş jeli sürün,diğeriniz sürmeyin dedi.Ne yapacağım?Ve saç yapıma göre nasıl seçeçeğim.Normal saç benim ki işte.

Hocam önerdiğiniz şampuanı trendyol hepsiburadada bulamadım. Şunlar olur mu:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250410_231553_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250410_231553_Trendyol.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı