Güzel oyun önerisi

Metro yok. (Steam'de %90 indirimdeymiş gerçi)

Var bir bakarım.

Uncharted hiç oynamadım hikaye için eski oyunlarını oynamam lazımmı resident evilda ayı şekilde.

Resident Evil 7 ile bağlantısı var ama oynanır.
Uncharted da ise 2. ve 3. oyunu oynasaniz daha iyi olur ama gene aynı şekilde oynanır.

Hocam nasıl bir oyun istiyorsunuz bilmiyorum ama ben belli birkaç kategoride oyun söylüyeyim. FPS için ultrakill direkt oynadığım en iyi FPS, RPG için yakuza 7, puzzle diyorsanız catherine ve portal, Online bir şeyler arıyorsanız deadlock kaçmaz, Mortal Kombat ve Tekken'den dövüş oyunu sevdiğinizi düşünüp guilty Gear strive önereyim bir de.

Hocam hikaye ve oynanış olarak The Forest ve Dying Light oyunlarına bayılıyorum ve klasik olarak God of War ve TLOU. Bu aralar CS ve Valorant oynayasım gelmiyor hiç deadlocka bakarım.

Neye göre kime göre oyun? İstediğin oyun tarzı nedir?

Bilim kurgu aksiyon Dying Light 2 The Forest Detroit Become Human tarzı.

Hocam hikaye ve oynanış olarak The Forest ve Dying Light oyunlarına bayılıyorum ve klasik olarak God of War ve TLOU. Bu aralar CS ve Valorant oynayasım gelmiyor hiç deadlocka bakarım.

Bilim kurgu aksiyon Dying Light 2 The Forest Detroit Become Human tarzı.

Hocam Forest ve Dying Light'i hikaye olarak beğendiyseniz bir MGS serisine bakmanızı tavsiye ederim. Hikaye seviyorsanız oynanışları eski ama mükemmel oyunlar. Doğrusu çok o 2 sine benzemiyor ama hikaye olarak sağlamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı