GUI içeren Windows Server Insider Preview sürümü

• Konuyu başlatan Adsız 1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 711
A

Adsız 1

Ziyaretçi
Merhaba, ben Microsoft hesabımı Insider hesabına çevirdim. Ben, "Client" olan Windows Insider sürümlerini indirince GUI vardı. Ancak son "Server" sürümünde GUI yoktu. GUI içeren Server Insider sürümü varsa söyleyebilir misiniz?
bandicam 2020-01-09 19-01-42-242.jpg

Windows Server dağıtımları arasında varsayılan GKA (Grafik Kullanıcı Arayüzü - GUI) geleni, gelmeyeni ve seçimi kurulum esnasında size bırakanları mevcut.

Bu adresten"Windows Server Semi-Annual Preview ISO (Build 19035)" sürümünü seçip, Dil tercihinizi yaptıktan sonra inen imaj ile kurulum yapın. Kullandığını 18317 sürümü eski bir Insider dağıtımı.

1578783735394.png

Windows Server dağıtımları arasında varsayılan GKA (Grafik Kullanıcı Arayüzü - GUI) geleni, gelmeyeni ve seçimi kurulum esnasında size bırakanları mevcut.

Bu adresten"Windows Server Semi-Annual Preview ISO (Build 19035)" sürümünü seçip, Dil tercihinizi yaptıktan sonra inen imaj ile kurulum yapın. Kullandığını 18317 sürümü eski bir Insider dağıtımı.

Eki Görüntüle 485419
Benim indirdiklerimde sadece aşağıdakiler mevcuttu:
Kod:
Windows Server Standard Core
Windows Server Datacenter Core

Adsız 1, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı