Guitar link alınır mı?

kaju_katili

Hectopat
Gitarımı bilgisayara bağlayıp kayıt almak istiyorum. Ama ses kartları ateş pahası. Sizce Behringer Guitar Link ya da diğer Çinli guitar linkler işimi görür mü? Yoksa illa adamakıllı bir ses kartı mı almam gerekiyor? Zaten ev halinde takılıyorum bir yere de çıktığım yok ve halihazırda bir cep amfim var. Eğer gerekirse onu da kullanabilirim yani.

Ses kartlari ucuz hocam alabilirsiniz bence bir kere alinca omurluk zaten bozmazsaniz.
Sırf sesi bilgisayarıma aktaracağım diye gidip 2-3 bin lira baymak istemiyorum ses kartlarına ömürlük kullanabildiğini biliyorum zaten prosesör gibi de değiller benim merak ettiğim daha çok behringer ucg102 gibi bir alet ile ses kartıları arasında ne kadar fark olduğu

Gitarımı bilgisayara bağlayıp kayıt almak istiyorum. Ama ses kartları ateş pahası. Sizce Behringer Guitar Link ya da diğer Çinli guitar linkler işimi görür mü? Yoksa illa adamakıllı bir ses kartı mı almam gerekiyor? Zaten ev halinde takılıyorum bir yere de çıktığım yok ve halihazırda bir cep amfim var. Eğer gerekirse onu da kullanabilirim yani.

Bende uzun zamandır merak ettiğim konuydu ve en sonunda alıp denemek en iyisi dedim ve 187 TL'ye markasız bir guitar link aldım. Şunu söyleyeyim sesi fiyatına güzeldi. Evde kendi kendinize çalmak istiyorsanız gayet güzel bir tercih.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı